得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

1001 回覆
658 Like 80 Dislike
本嚟想負皮,但第一頁就有人出嚟證明咗個標題,真係駁唔撚到

一個手榴彈都炸到你屎忽開花啦
樓主真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠war game去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

假如將來香港打仗, 我和同學將會係可以生存既人
因為我地只要拎到槍, 就可以係野外生存

相反, 樓主呢D就好快死
因為你連基本軍事知識都無, 比你拎到支槍, 都唔識用

本年度笑話之一

有潛質做潮文

推爆去 推到熱門推埋做潮文
On9 post
朱閪成又發功
屌,樓上啲軍事毒撚認真得好恐怖
踢過下街場妄想自己踢到英超
Wargame已經係好普遍既野 以為得自己玩過
沉迷咩都有問題,結案
樓主真係好on9
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

咁幾時打仗?

打仗 呢D野可以預計到??

假如 你係 2010年既敘利亞人, 你都估唔到自己國家將會打足七年內戰啦

同樣地
928事件前, 你估唔估到會發生雨傘革命??
上年年初一果晚, 你估唔係到會發生 魚革??
戰爭係可以好突然發生

例如
林鄭上台, 香港人示威, 然後林鄭下令防暴警察 用橡膠子彈鎮壓, 射死示威者
結果示威者攻入政府總部, 宣佈獨立......中共出解放軍鎮壓, 香港示威者拎槍反抗, 就會爆發戰爭

又例如
美國出兵攻打中國, 先打香港, 又會爆發戰爭

所以我時刻充實自己

就算香港真係打仗,聰明人都唔會走去做軍人啦

有時唔到你唔做

就好似敘利亞人咁

你一係拎槍保護自己, 一係比敵人捉去直播斬首

打cs呀依家,周地都係槍俾你執?
D毒撚真係好恐怖
踢過下街場妄想自己踢到英超
Wargame已經係好普遍既野 以為得自己玩過

已經唔係英超vs街場,係英超vs足球機
當正自己軍人咁
返大陸做解放軍最好!
樓主真係好on9

死傻鳩,打杖仲會有機會比你拎到槍去射人?炸撚死你啦傻仔
當正自己軍人咁
返大陸做解放軍最好!

送去is, 日日都有得打
朱元帥呢班搞臭晒wargame撚個名
war game撚玩槍又要做不死人

上網又死剩把口

真係唔死都無撚用
喂喂喂,咁撚醒去美國當兵啊笨柒
玩bb彈槍同真槍嘅後座力都唔同啦
話練嚟打仗自衛

自慰就有份
小朋友玩玩具緊係多幻想架啦
我打csgo幾廿鋪快過你拎隻槍行黎行去玩得個一鋪,仲話練策略。 到時就算真係打仗你估你仲遇到啲敵人企係到比你射咩,定係你覺得有得重新復活黎過下一場報仇咁
wargame係冇野ge 真係唔好一碌尻打一船人
不過唔好沉迷曬落去
full gear都冇乜野 正如有d人踢波打籃球著曬波boot帶曬護肘咁姐
係睇果個人性格姐 物以類聚
今次係獨立事件 咁如果班友係行山發燒友你地又會話帶曬裝備行山果d人性格有問題?

屌話打wargame就係變態ge人又係on9
吹到打wargame可以應用係戰場果d又係on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞