得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

1001 回覆
658 Like 80 Dislike
成班人立論又垃圾
淨係識人身攻擊 一係以偏概全
少少Data都比唔到

首先件事係懷疑賣買貨物既金錢糾紛
貨物係關Wargame事
但堆人既回覆無一個係對事

Ban左d玩具槍係無補如事 我用個錯既立論去講
美國有做過research 槍殺人定刀殺人多(Criminal)
Overall 係刀多

咁係咪又禁刀先
各行各業 都有敗類啦
龍友有強姦 拳館有人蝦蝦霸霸 踢波有人踢矛波 醫生有迷姦 要數既大撚把

係要盲反 又唔ground 我屌你老母臭閪啊

巴打你會比人話你認真撚架 連登某d台唔比認真討論架

咁我都係走先
屌你 朱西成都知柒潛左

有個戇鳩閪仲頂左十頁
去做下銀行守護隊都有真槍揸啦
屌你 朱西成都知柒潛左

有個戇鳩閪仲頂左十頁

樓主真係好on9
香港無得當兵, 所以就要靠war game去吸收軍事知識
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

假如將來香港打仗, 我和同學將會係可以生存既人
因為我地只要拎到槍, 就可以係野外生存

相反, 樓主呢D就好快死
因為你連基本軍事知識都無, 比你拎到支槍, 都唔識用

On9
去做下銀行守護隊都有真槍揸啦

去做支科S
War game 撚成日著到海豹突擊隊咁,以為好勁,現實咪又係走去恰個肥仔毒撚 ,仲要三個人,正垃圾
認真mode
你平時操體能係比半桶水「玩」wargame有用好多
練體能比練開槍用多好多時間
更何況玩BB彈槍唔見得對用真槍好有幫助
反而體能係你可以係日常生活入面操練到完全達到軍人標準
樓主真係好on9
我以前就係成日同 同學打war game, 學開槍, 學戰術, 學團體合作

笑到我
真係想提升生存能力既
跟班童軍學下生火繩結地圖閱讀

點都好過跟班毒撚去war game場當正自己rambo咁玩bb彈槍

終於睇到個高質回覆
樓主真係好on9

笑到我

繼續推,唔好比佢停依篇野做梗潮文
你玩wargame的確係對軍事同槍械方面比平通人有更多認識。

不過係喺真正日日練習嘅軍人眼中,你同普通人係冇撚分別

如果真係有戰爭,到時真係打到嚟,你咪又係拎住支BB彈槍得個跑字

就算你拎住支真槍,都會俾真正軍人一槍爆你頭。因為見你拎住支槍,仲唔打你先啊!懶係嘢咁玩wargame嘅人死得仲快

我識唔少前軍人都有玩wargame 一定有advantage

所以咪話班毒撚以為玩wargame就等於自己係軍人其實只係廢Jer

咁老老實實咁講句興趣既野,好難唔會將自己投射落職業級別架喎

你打波都想自己係mj,kobe咁樣入樽啦

你煮野食都想自己有gordon ramsay咁勁有米芝連餐廳啦

你話我講得岩唔岩先

FF下冇問題,問題係班傻仔抽離唔到,
將FF以為係真

假設某男人打飛機時FF緊同啲女優扑嘢,咁事實上係咪真係同過個女優扑嘢先
睇個幾條垃圾玩war game就學人扮大袋,笑撚死。軍事知識?你地用war game既走位 開火技巧落戰場仲快死得快過普通人,仲要係會害埋戰友個種。
睇個幾條垃圾玩war game就學人扮大袋,笑撚死。軍事知識?你地用war game既走位 開火技巧落戰場仲快死得快過普通人,仲要係會害埋戰友個種。

冇料扮大袋
同真軍人比
成班人立論又垃圾
淨係識人身攻擊 一係以偏概全
少少Data都比唔到

首先件事係懷疑賣買貨物既金錢糾紛
貨物係關Wargame事
但堆人既回覆無一個係對事

Ban左d玩具槍係無補如事 我用個錯既立論去講
美國有做過research 槍殺人定刀殺人多(Criminal)
Overall 係刀多

咁係咪又禁刀先
各行各業 都有敗類啦
龍友有強姦 拳館有人蝦蝦霸霸 踢波有人踢矛波 醫生有迷姦 要數既大撚把

係要盲反 又唔ground 我屌你老母臭閪啊

你好似去錯po

依家唔係講金錢糾紛,而係講緊玩wargame嘅人好多都抽離唔到,以為自己係真軍人
真係想提升生存能力既
跟班童軍學下生火繩結地圖閱讀

點都好過跟班毒撚去war game場當正自己rambo咁玩bb彈槍

終於睇到個高質回覆

呢個真,生火可以照明,可以取暖,可以煮食,實用價值完勝所謂槍械知識
同真軍人比

你拎住支槍,揹兩袋米跑返10km先喇
war game 鍵國
真係打仗個時 人地見到個中二病毒撚抬住枝槍咪第一時射佢 死得仲快🤣
war game 鍵國

鍵國大業
真係打仗個時 人地見到個中二病毒撚抬住枝槍咪第一時射佢 死得仲快🤣

班窩驚撚訓醒未,當打杖係玩
war game 鍵國

鍵國大業

原來CC台政事台手足日日係度玩war game

班窩驚撚訓醒未,當打杖係玩

比佢地執到真槍都手震啦,未打到人都比人射死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞