想過多倫多嘅入一入嚟

1001 回覆
350 Like 12 Dislike
on9撚識你咩
我香港人
同林鄭性交啦你
應該係五毛黎
弱智唔好理
There are many 繁體中文書 in larger public library.
My wife go to this store to buy Chinese book. She hate handicapped words

三聯書店 SUP Book Store. Bookstores, Newspapers & Magazines. (416) 293-2696. 633 Silver Star Blvd. Milliken.
CNTower: 代朋友問, 佢係加拿大PR, 佢可唔可以用HK網銀炒港股?
弱智五毛仔答野都9唔搭8
加拿大難買美股
He was busy like hell.
我都唔多接受到share廁所,就算細間啲遠啲都冇所謂但真係唔想共用廁所

我已經住喺同人share嘅屋幾年,我受咗唔少,只係平過studio咁解。
General science- a must for medical school.
His GPA was almost as good as mine

+1 frontline嘅嘢咩都唔識 但係嗰邊back office應該又係好難入
係 但唔係多選擇
諗住如果港紙對加紙個rate好 係IB唱完射去加拿大銀行算
Hello咗你啦owp一轉咗policy知道好快就要走即刻強制脫坑
有d broker唔比加拿大人開戶口
加拿大人如果想去美國工作,係咪好容易?同埋如果用加拿大人身份移民美國係咪易過其他國家好多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞