乙女遊戲愛好者入嚟交流下心得呀

1001 回覆
49 Like 8 Dislike
我目前玩咗條線咋唔清楚其他人
共通劇情好似推極都未完咁,入咗個人線會好啲
Switch e shop 唔知幾時減價呢 好想買被囚禁的掌心
Steam 薄櫻鬼減價呀
雖然人設望落唔多啱feel
但好期待GS4
GS4第一個睇中既就氷室(學霸滑浪弟弟)之後係七森同男主角其他既個樣真係。。。希望可以慢慢發掘到佢地既內在美
弟弟黎講時貞都幾可愛
又主動又幾sweet
奧林匹亞的晚宴好唔好玩?
我中意美男戰國既信長
我都覺得蝶毒好正喎 立繪一段但cg唔錯 三國戀戰記都好玩 逆轉吉原我玩過 唔係好啱我 如果你玩steam 建議玩anemesia
同望
劇情我覺得還好
不過佢有某啲劇情係會不停回帶時時刻刻都提住你
同埋劇情比較露骨啲 都講得幾白

未玩朱砂 暫時最中意係玄葉
把聲真係好好丁
信長同政宗都好正
露骨正呀
我自己首選係柊
搞劇團既話我好想支持佢,

冰室其實外表到人設基本都好中我杯茶
唯一可惜係年下⋯⋯⋯⋯

老師嗰髮型希望會再修正一下

可惜部PSP同DS都壞左,
其實好想拿返隻3出來玩住先
有一段時期好迷美男系列
差不多全部都有玩

不過之後去左課金玩BF(仮)
有無人都有玩過?
特別係隻音游,我勁鍾意雖然已經中止服務
好撚期待gs4 ,等左十年啦屌你老味konami
諗住佢第四集會出係3ds,專登去買3ds等咗咁多年都冇
為咗Gs3 psp版 專登去買咗部 二手psp
呢個系列真係好撚多回憶
Gs1 葉月王子真係冇人能超越
如果移植GS123 去switch 應該都會有一堆人狗衝

包括我

都唔知點解果陣咁迷依隻game 真係好好玩
話說我部nds仲郁到
依家仲down唔down到以前既GS漢化黎玩
我覺得搵一搵實有既

但我想問漢化係唔係得頭兩代
三代係唔係得英化?
係呀漢化組最後放棄左gs3
啲設定真係好正 遊玩體驗好好
雖然幾代都係走差唔多背景 但佢個王子設定又幾正
每次有新作都睇下邊個有𤣩字邊
Gs3個雙王子同情敵pvp又搞到啲玩家心郁郁唔知簡邊個

唔係齋㩒㩒㩒睇故事 又活用到nds個touch screen
成個遊戲好完滿 都有代入感

學園祭 運動會 Christmas party 新年參拜 校園旅行 整情人節朱古力樣樣合埋好似真係去咗日本讀書咁

啲設定又好真實
讀書會減運動 運動會減讀書 化妝會減讀書運動 成日要chur啲數值雖然有時都幾煩 但又好真
連續去兩次同一個地方/同一套衫約會會比人話 冬天著少啲又比人問 又會唔同男主有唔同中意既地方

啲cg又係唔係玩一次就拎晒 要睇住本cg攻略玩
記得葉月珪果個幫佢做model個cg係要魅力到咁上下先有

係我心目中 gs真係好神作玩過既game中暫時都味有game個遊玩性多元化過佢 好中意育成系

(講開記得gs1個情報細佬 係gs2出之前 好多人都話會有佢 去到gs4都無呢號人物)
GS1+2有齊晒漢化
GS3 Psp得英化 nds無翻譯
細個覺得可以拎支筆督個mon就摸到男神 好得意 摸佢啲反應又好搞笑

襯衫勁燒錢 果陣又無睇攻略

Switch 咁多移植game 希望有機會啦
摸到佢地塊臉紅晒 然後問女主係唔係突登 話佢再係咁就唔忍耐 但女主又係天然呆type 成日反問佢地 搞到佢地勁無奈
Gs3 premium 有小惡魔/小天使屬性 聽講好似呢啲對白都好有意思 但因為唔識睇日文所以好可惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞