乙女遊戲愛好者入嚟交流下心得呀

1001 回覆
49 Like 8 Dislike
牧場物語畫面都叫交到貨,係內容差姐
gs連樣都交唔到貨
請個有taste嘅畫家好難咩
符文我本身都諗住買,都伏呀?利申無玩過舊作
我都係
未出就訂咗安琪牧場同符文
期望GS4最後唔好伏
係,牧物玩法同畫面其實可接受, 但角色好感到幾高都仲係一句無表情嘅"你好。" 好難受
GS 今次人設真係出哂事未諗到對邊個有興趣
我自己覺得符文5好過橄欖鎮
不過2隻都等咗咁多年,
結果不似預期,話唔失望就假嘅
同埋聽人講劇情上符文4仲好過符文5
利申: 3隻都淨係玩咗開頭少少
係Twitter 見到好多人玩緊好嬲 大家一齊忍手
睇平民game評好似都話符文5唔好深究太多其實玩落係ok 橄欖就出個鎮都出事load 勁耐... 橄欖仲要係25周年作 玩返礦石remaster 算
係啊,而且符文系列人設唔差
牧場物語⋯重聚礦石鎮真係玩得開心過橄欖鎮
柒同老土係gs特色嚟
Load都唔係問題,我玩到中後期都唔覺有load到唔耐煩
劇本好似吹水hea寫咁
符文我都係無玩過前作,不過個fd講到好撚好玩
又話有得種菜又有得打怪獸好似好多嘢玩咁
我咪課金買咗囉
其實我又唔可以話佢伏,不過語音得好少令我很撚失望
無錯
GS主要賣情懷同系統
最伏都係個人設啫
蒙頭入閘嘅話其實都無乜嘢
係喎仲有語音呢方面
難得請到咁多知名聲優 明明係一大賣點
都訂咗gs4 好期待
雖然啲樣一般但玩過1,2,3真心好正
如果佢變左Otomate果啲一眼望落吸引人既精美畫我會有啲唔開心添
不過GS4啲人設第一眼唔吸引係事實
依家連Game入面既美術都出事
其實人設唔係都係小松原咩, 點解咁災難..
我相信佢哋嘅內涵可以搭救㗎
而且遊玩上仲有襯衫/小遊戲同養成
應該點都有啲嘢玩…掛
橄欖鎮最伏係個劇本
屌我溝完雜貨舖個金毛仔仔佢都係同我講返之前啲對白
同埋離咗婚之後會連個bb都無撚埋呢下真係cls
官方比人屌到仆街所以先要啦啦臨出免費更新fix返,但等佢改完我都無心機開返隻game了
Agree 符文打完主線劇情就好悶 啲角色都寫得幾靚
Yessss礦石鎮玩到結婚 橄欖鎮真係未到結婚已經放棄咗 成隻game個感覺就好hea
真係掛羊頭賣狗肉
講到隻game聲優有幾豪華,點知本編故仔都唔係全語音
仆佢個街我係因為有花江先買㗎,褲都除埋比啲咁嘅嘢我玩
gs不嬲都比其他乙女fans嫌老土
但老土得黎佢系統同遊玩性真係拋人地成條街
雖然d 19小遊戲同襯衫美術睇落都係15年前flash game水平
雖然呢隻game賣成大拿拿8500yen貴過rdr2
但老玩家會繼續支持落去
符文美術真係唔差,囝囝囡囡都好吸引
今日先收到張亞洲版掛布
真係靚到嘩一聲
橄欖鎮衰啲講句,hea到有啲似冇內容嗰啲老翻game
你sure你想玩GS嘅襯衫
係囉花江超正 仲有福山呢
諗住正啦,聲靚人靚,結果有啲失望
咁⋯著特別衫都可以聽囝囝台詞
(自我安慰中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞