乙女遊戲愛好者入嚟交流下心得呀

1001 回覆
49 Like 8 Dislike
咁誇張

Gs3 紺野啲立繪我都唔係好頂得到
但⋯⋯紺野前輩⋯佢本身賣點就唔係靚仔⋯⋯
咁大鑊?!
咁葉月個人設都真係幾靚仔…
可能係情意結,到今日睇返佢個樣我都仲係覺得嗒得落
你咁講我覺得要幪頭入閘先掂
GS3啲立繪已經算好好㗎啦
係啲衫柒咗少少咁啫
最記得不二山件fire department衛衣
同埋唔知係咪我玩到個女主魅力值太低
點解出街無mk仔嚟聊我
定係其實係直頭無咗搭訕系統
屌聽日完埋個presentation我就即刻玩gs4
有啲興奮
我諗我知你講邊兩隻 (老 )
http://aromarie.com/spec/index.html

大正果隻(蝶之毒)無玩過但都幾出名
人妻(銀之冠)我玩過少少
十幾年前啲R18乙女既尺度真係可以好勁, 依家PC AVG都搬晒去掌機, 所以都無R18呢回事, 其實都有啲可惜
GS4今日係咪全MK都仲未有貨返見到有間話要聽日
如果王子都唔靚仔搞唔掂啦聲優幾正都應該唔會玩
淨玩過一隻立花配男一嗰隻,因為太衝擊,之後轉咗玩R18BL
好驚睇佢宣傳d CG 同立繪好似比以前少咗筆直咁,上色好怪
係,特別係啲頭髮上色上得好無質感
好有睇緊90年代同人圖嘅feel
頭髮d 漸變勁似文字藝術師 但都係想買嚟玩嘅.....
之前玩新個隻安琪莉可覺得一般(以前無玩過), 之後上網睇老玩家comment 話呢隻安琪莉可失望程度比得上牧場物語 點解而家d 舊系列新game 咁易有伏
因為知班老玩家懷舊會掉一大筆錢買舊ip作品,唔擔心冇人落搭
好想玩gs4
但仲ff緊佢遲少少會唔會出中文
老玩家等咗十年出隻remaster feel 嘅game 比我地 收工睇下ssp 有無先...
文字藝術師
近年賣情懷嘅IP新作好似都係伏伏哋㗎啦
我除咗GS4之外仲買埋牧場物語同符文,連中三次
諗緊gs4買唔買digital 版⋯
唔洗撲實體 反正又唔會賣
但好想儲盒
應該未有 我一早訂咗今日問都話未到 好想玩
岩岩睇一睇,konami最近岀嘅game如果有中文好似會一齊岀⋯⋯可能短期內都未必有中文gs
而且既然陣伏味越嚟越大,就算玩日文都可以睇定啲先決定
岩岩集運話收咗貨,最快8號嗰個星期先到手
到時可能比大家講到冇晒期待
明明不嬲都正日番貨點解今次咁遲架就快忍唔住去eshop買dl版
好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞