乙女遊戲愛好者入嚟交流下心得呀

1001 回覆
49 Like 8 Dislike
或者我用公司電腦dl左先
淨係玩開電話app嗰啲,個人偏向鍾意睇劇情嗰啲,但係成日都要等,所以爆到game嘅得一兩隻

有次等到燥咗之後放棄咗依啲game去咗搵其他小說睇
終於有人講ろろアリ
唔知點解越玩就越討厭愛日梨,搞到對黑兔都冇乜好感,草草完咗白界就算
露娜嗰邊就真係不得了,全部都勁正,特別係白兔,聲優正就唔再講,故事都非常有趣,識日文真係可以玩吓
唯獨係cg唔太靚有啲崩⋯⋯
之後玩埋大家話必玩嘅晚鐘,好似錯重點咁非常在意但丁同尼古拉之間嘅兄弟情
呢隻買咗中文版,諗緊應該等中文1926定買返日文,好想玩埋落去中文有排等
係乙女遊戲玩白合結局ok
但要我控制一個男仔來溝女就一般
Amazon 特典條裙幾靚
我估你應該主打乙女遊戲多?
好多就算女性向驚都會有用男角然後追女仔既設定
例如早期既牧場物語又或者明星志願個類
仲打緊本篇
啱啱完黑兔準備打白兔線
黑白兩邊劇本真係差太遠 是咪兩個人寫的
睇人設本身最鍾意係兩隻兔仔
但玩完黑兔真係失望
佢個白界good end 甚至覺得「吓咁都算good end

題外話 我發現我未玩初見好感最高嘅角色
通常最後玩嗰陣都係會失望
味買過switch game 請問可以點訂呢
同感喔
仲要因為我一開始就行白兔線,搞到期望勁高,到玩隊長同カノン都還好,隊長一直嘅忍耐同カノン嘅鬥嘴都幾吸引,但再玩愛日梨,反差好大,條條線都係被利用咁滯,「快啲玩埋本篇先可以開始玩Twilight line」成為我繼續玩嘅動力⋯⋯
好彩,Twilight line都冇令我失望嘅,甜度高咗更可口
白兔真係勁可愛爆咗機都忘記唔到佢
嗯 打機既話
其實我就玩得好雜吓既

但認真開始玩乙女遊戲真係由GS開始
有一段時間就追開otomate啲遊戲,
不過都講緊我部PSP 未壞之前
壞左之後都係玩手遊多,
曾經仲有一段時期沉迷抽卡手遊抽男友

其實以前玩開三國志我都係最鍾意5就係貪佢育成feel比較大

牧場物語我就未玩過
如果明星志願我淨係玩過吓有黎華嗰集⋯⋯
我係跟官方推薦攻略順玩
目前最鍾意係カノン線
本身對佢係啲期望都冇
睇立繪係我唔食嘅年下 點知
佢條線嘅女主都寫得好好
好鍾意佢天台嗰幕嘅心理描寫
一直同女主鬥嘴都好好睇 有啲唔捨得佢完
佢個frd條線玩到我覺得「完未?又比人利用」咁
反而我本身好感最高嘅黑兔線啲劇情勁夾硬嚟
愛日梨都算 連レイン都好似智商下降咁
隊長線都寫得唔錯

今晚返去爆埋白兔條線就可以入twilight line
你搞到我好期待
呢隻係超久違嘅第一隻乙女game,對上已經係gs3,完全唔知有官方攻略順呢樣嘢⋯⋯
本來都係第一眼覺得黑兔幾好先排佢最尾,所以先揀咗玩白兔先,真係錯晒
我係睇咗呢個post先想搵隻嚟玩真係多謝大家令我搵到樂趣,依家完全沉迷咗,大逆轉裁判被打尖了
今晚開始玩晚宴
黎華...
而家睇返果集明志啲美術都幾災難

我同啲fd 成日笑黎華係咪條頸有事
出襯場都要托頭
玩完璃空線覺得有啲悶,你哋講到咁又有啲興趣玩落去
我開頭玩完個opening覺得好冗長好悶停咗,睇完上面啲comment就迫自己繼續玩,點知越玩越上癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞