乙女遊戲愛好者入嚟交流下心得呀

1001 回覆
49 Like 8 Dislike
係嘅,但佢幾個聲優,要玩有其他更好嘅選擇
Goods岀太多,窮人追唔上
話說時也隻歌王貓黑貓咁,影相一團嘢
所以呢⋯⋯跟攻略,唔駛用腦,唔駛放感情落去,答乜都還好
但唔跟攻略自己揀,感覺就好似自己真係要對佢差咁,感覺唔好受,所以我都暫時放棄其他ed玩其他game了
睇吓邊日放得開先再玩
想佢移嘅又唔鬼移
同感,我上次入VS mode 都係唔小心入咗 (想玩不二山線但忍唔住去撩nina) 打交+見佢2個面阻阻覺得自己好pk, 仲要不二山ending 個陣又提nina
Nina 一開始撘訕男個印象麻麻,但去到上船個度已經改變哂睇法(仲要張CG 好靚), 佢個陣已經開始鐘意女主 所以劇情而言佢係由你正式攻略之前已經鐘意你
啲衫睇落冇乜嘢 拚埋竟然出事 fashion嘅嘢我真係識條鐵
特典我都係鑑賞完就放返埋,成日驚整花整爛
有時都冇諗用唔用得著,
買都係為咗怕之後追唔返限定版所以買咗先
唔好啦好期待冬篇多多錢都課
好難,你一入返game玩就一定會回復原狀,
所以如果只想攞埋其他cg ,
我都建議你喺尾三果章開始跟攻略玩,
關鍵要睇占卜婆婆嘅評價,
尤其最尾果章嘅評價都接近定局,
如果果個評價唔係你想要果個結局走向就返轉頭,
尾三開始都改唔到就由尾四開始改會好啲
睇個款唔樂觀,宜家出啲精品又hea hea地,
全部都係cute 版,一係唔出樣,
出個搪膠公仔又唔似又奇怪,
而且葵都係主角之一,
生日官方Twitter 竟然連舊相出嚟扮晒慶祝生日都冇,
好難令人覺得會有第四位
我都係咁話,有限定版梗係買咗限定版先啦
有呀!
歌王掉過太多錢落去已經棄唔到
當年都係佢帶我入聲優坑開始留意聲優嘅野

以兩日睇twitter見下野同大輝排下個月個live
應該係colourfully spark(?)
諗起佢地嗰組又係少個人就
而家睇返轉頭6th可能真係唯一一個齊18個人嘅live了
睇死西蘭花已經放棄咗dv
不期不待不受傷害
啱啱呢度傾完,
走去開返隻game,
就出現咗以下對話,
你叫我點樣可以唔沉船?
覺得三代既miyo karen 已經好符合心目中校園時期既女仔朋友形容 比起之前呻醋既女同學
(忽然諗唔起二代有咩女同學
不過⋯好彩NS安琪莉可我冇買限定
裝咗ppsspp,然後搵唔到Gs3 download 🥲
有個patch檔係英釋 好似好似好似係呢個

(帶定個頭盔先 因為都幾耐了

都係得path,無rom,
不過頭先醒起有一期有用過手機模擬器玩過,
走去搵舊時嘅hard disk 果陣
發現原來部PSP冇掉到,
嗰陣電池發脹我淨係掉咗舊電
即係話我出去買返一舊電同埋叉電就搞掂
諗起屋企有部psp係啊哥既 個陣見佢出psp ver 立即想玩 點知部機壞鬼咗
見有絲打話買部二手機 搞到都心郁郁想入手部二手android 機 GS123都可以玩 畢竟電腦玩同手機玩都好唔同
宜家個問題係搵唔到rom download
終於搵到🥰
用手機玩勁唔慣,
係咁督芒唔記得用虛擬制🤣
睇返一開波回憶細個果段櫻草傳說突然啲回憶返晒嚟😭
俾你哋搞到我都忍唔住開返嚟玩
好掛住luka 同kou
仲要上面見到傾體育組傾得咁開心,
搞到啲回憶全部返晒嚟,
今次唔方唔「心跳回憶」
未玩過GS3既人表示見到大家講到咁正
都搵左個ROM返黎玩
呢個post熱鬧返, 好多同好傾野, 開心
(平時呢啲興趣唔知可以同咩人講)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞