乙女遊戲愛好者入嚟交流下心得呀

1001 回覆
49 Like 8 Dislike
我係download 版 但有啲慢
三角關係系統好正, 一次過食哂兩隻仔
真心想konami炒冷飯出返GS1同2 remaster
好想用switch溝佐伯瑛
應該係呢個問題,之前動森聽人講過係download 版係liad得慢啲
最好有中文版,
然後gs1 &2都改用gs3嘅系統,
加新cg,然後,
絕對絕對唔好再俾守村出嚟搞事
真,真係要夾硬搵先搵到個比較有興趣嘅
目前對七森最有興趣希望佢唔會令我失望不過成日都係最初睇中嗰個同玩完之後最終鍾意嗰個都唔係同一個
我鍾意和馬,真咲同琥一
1-3到而家重睇返啲CG同劇情都係會心動
但4我睇到啲宣傳CG已經忍唔住笑咗sor
老師個頭真係好似去salon整頭整再一半 笠住件袍去廁所個啲

GS3真心神作 頭兩個系列都唔係個個都中意到
(GS1既三原色/ 炸彈人守村/天之橋 ; GS2個學弟/讀書藍髮仔仔 我都一般般)
但3真係做到
PVP模式 每次要reject另一個果陣都係合埋眼咁禁 手背又係肉 手心又係肉咁
就算最無感既大迫力 個ending cg飛奔抱住佢都覺得好少女心

頭先講完上去官網睇先發現原來有個隱藏人物
佢個畫風好似偏向翻頭幾代咁 好睇啲咁
有冇人GS1鍾意姬条?好少見人提佢
可能因為佢係我玩gs第一個攻嘅角色,真係好似初戀咁嘅地位
和馬都唔錯
琥一同流夏呢對孖仔堅手心手背都係肉個feel,
但2個比我簡我係鐘意琥一多啲,
只係覺得流夏無咗女主真係會死咁
宜家好似仲係度,
當年係果度捕漢化版嘅gs3 但最終都係爛咗尾
我都係等出咗睇咩環境先,
呢集有一個個樣都仲可以接受,
但都係等出咗之後再決定
記得自己煮飯食果個!
果陣都幾鐘意佢
我諗第一個我會攻七森先
係啊係啊口花花但其實好溫柔暖男
唯獨兄弟線真係不能不3p
真,七森係比較可以接受,
上官網睇,王子個髮型真係唔係好接受到
當年初期佢都係Target,
桂係第一,佢係第二,冰室第三
啱啱睇完gs4 官網,
再搵返桂王子張圖嚟睇,
今集王子真心比唔上
想入GS4啊,但唔識睇日文
就咁睇唔知點解腦海岀現斉藤壮馬把聲
玩完gs3重拾gs1 2啲炸彈真係煩到人都癲

糾結緊gs4買實體定eshop版
我以前玩3係手機開住google translate
唔明就影台詞翻譯
Konami應該請唔起壮馬
三角系統一開始玩係好爽,有得睇兩個靚仔爭自己
但越玩到後面就越重罪惡感
兄弟線我都係會堅持3人行直到畢業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞