乙女遊戲愛好者入嚟交流下心得呀

1001 回覆
49 Like 8 Dislike
YESSSS 佢挽留個d 說話都勁牛郎feel 笑死
符文4又有switch, 試下玩先, 多謝各位絲打評價
係咁就真係唔想玩⋯⋯

我都收到摸落係高質靚料
畫風靚真係有動力好多
唔洗叫我個名都得架
YES~摸落好舒服MIJ巧高質
不過冇位掛,開過嚟打卡J吓就收返埋
下,咁痴線嫁
用錢買感動,今次真係我要初戀
憎到佢爆炸再憎埋1-2代個情敵系統
小姐你like邊個關我咩事
啱啱同我條佬傾計,
(佢打咗好多年家用機啲機痴嚟)
我問佢k社宜家係唔係咁缺錢,
點解gs4啲人設果啲好似無錢請人咁?
佢話k社宜家係用晒啲錢係手遊上面,
佢話gs呢啲算係小嘢,幾隻大作都出晒事,
我問佢如果集中晒啲錢係手遊,咁點解仲要出家用機?
佢話因為k社佢哋要向股東交代,
佢哋好似係有要求一年要出幾多比例嘅家用機game,
所以求九其hea出家用機game塞住股東把口
,話當年小島秀夫走果陣嬲到仆街
其實加錢延長啲內容有啲都好無聊,
唔加錢對故事係完全無影響
守野好似姊妹多過男親
覺得同一代個紺野會好好傾咁
估唔到係咁
人設無變過但GS1-3當時仲有先崎真琴同箕星太朗呢D畫力高嘅畫師幫手執同畫CG,但而家兩個都辭職獨立左啦
而家比較出名嘅都得番小松原里枝子一個(雖然佢做足咁多代人設但佢畫功真係麻麻
明明LOVEPLUS人設走左但之前隻手機驚d CG都keep到舊時水準點解GS差咁多
唔係因為武肺搞到佢SPORT GYM收曬皮同隻桃鐵咁好賣我諗573都唔會再諗住出家機GAME
頭先去youtube搵個game play出來望兩眼,
因咩事佢地企喺度都會上下升降咁郁
睇到有d暈船浪
真係寧願佢哋移返一至三代去switch 算
而家仲搵緊iOS可以用到嘅PSP模擬器
想玩返3代
懶係3d咁cg有d都會郁
咁大鑊
當年1-2出合集我即刻買番,而家1-3隻nds碟重係到不過部3ds一早打左柴玩唔番
希望k社見到4好成績會炒1-3冷飯我好想見番瑛啊
見到個形容笑咗
係咁郁為咗證明有用到Live2D技術咁
諗起好多年前黑籃隻game又係咁
啲立繪會放大縮細咁郁
比人話佢哋肩式呼吸
有冇switch 有漢化既乙女game
上面有絲打話用openemu可以喺mac玩到psp
真,同佢出街感覺上要保護佢唔好比mk 撘訕
近年NS出唔少中文化乙女game啊
應該google吓會有唔少
不過好似全部都係AVG類
睇過某代理員工爆料話
今年年尾至出年至少會出7隻中文乙女驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞