乙女遊戲愛好者入嚟交流下心得呀

1001 回覆
49 Like 8 Dislike
安琪莉可好難買 普通版賣到五百幾都好快賣斷 搵左兩三個星期都買唔到
成隻驚最鍾意就係玄葉
璃空都唔錯
我成日覺得漢化乙女game好難搵
電話個啲就唔好提啦
對上一隻玩已經係starry sky
最鐘意in autumn既水嶋郁
師生戀最正
所以難得SWITCH 出左幾隻中文版 真係要支持下 希望佢出多D
安琪前幾日出信和見到仲有
!! 我上星期五問左勁多間都話未番貨 出去行下先
我覺得成隻game真係有心同埋唔係流於設定即係提兩提就算個下好好
我有玩手遊啊,佢d樂曲都會跟返角色使用既樂器做arrange呢點好好,我淨係課月卡
無...本身係手遊半路魔改已經伏味好濃, 仲要評價差到咁......
金弦15周年紀念作整隻咁既野真係好可惜
上一個po回緊呢篇, 但唔小心無quote reply, sor 我自膠
我都覺得octave個設定放去手遊應該好玩好多…始終出喺switch度都期待係正篇嘅長度想睇多啲初代同3嘅交流
本身啲劇情已經短 其他歌同埋event dlc仲要買
Starlight orchestra玩咗少少 因為本身唔太好手遊模式嘅game(不過前排都log in咗拎月森くん張卡
啱呀 期待咗咁耐,暗榮就係俾啲咁嘅質素出嚟
老玩家失望都算,唔想搞到新入乙女坑嘅都覺得金弦係伏
諗緊好唔好為咗gs買switch
有時啲game唔知佢幾時又唔想買eshop就只可以等
買啦 GS個系統擺喺度我諗伏極有個限度
十萬樣特典,我決定唔到買ebten個玲太set定係nana set
有冇人有啲好虐會喊到pk嘅作品推介

聽人講夏空のモノローグ好虐
唔知有冇絲打玩過?唔知評價如何
見佢有手機版諗緊買唔買好
想問下邊度有得訂??
Clock zero
薄櫻鬼(不過對歷史冇興趣就咪了)
喊到死
個人覺得GS真係值得. 平平地買部lite已經好多game玩
依家已經除左konami同闇榮, 都無人呢啲整呢啲有得玩既乙女game, 要支持下
同埋gs通常人設第一眼睇落唔吸引
但通常玩落都會發掘到啲萌點
其實依家switch d game 係咪已經冇可能網上download落嚟玩
有錢寧願買goods 買咗張4王子膠海報日日陪我瞓
除咗gs淨係玩過storm lover同乙女的love revolution 有呢類,不過都冇gs整得咁細緻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞