乙女遊戲愛好者入嚟交流下心得呀

1001 回覆
49 Like 8 Dislike
我習慣係努力讀書派唔返PARTIME所以唔夠錢買衫
每次year1年尾都要賣哂啲衫趁特價嗰日去買和服返來

成個學年既設定代入感太正
可以扮吓JK享受多姿多彩校園生活好開心

記得2代追老師讀書讀得太勁拿極都拿唔到張廢柴CG勁傷心
之後要忍哂手唔讀書考試勁差先拿到張CG

認真123移植switch我一定會買
愈講愈想玩
好彩你提一提 原來已經出左
同大家講完gs 立即拎咗部3ds玩翻gs1
點解葉月珪細個咁眼仔碌碌咁得意 大個咗個性格變到咁僻靜
係咪冇漢化
有啊 你上網打佢個名 + 漢化 nds
應該會有以前game網個啲
但係3ds玩到nds啲game?
呢層我都唔係好清楚 因為部野係我啊哥
佢唔知係破解咗定點 我拎翻黎就已經有得玩 都係入game落張sd卡咁 你可能要研究下 或者問下其他絲打
本身係nds玩既game放左係3ds玩有冇濛左或者畫面唔同左
你部機應該係破解左或者用緊r4卡
無啵~ 其實我覺得兩個嘅不同只不過係多咗個3D mode
個3D mode係玩3ds既game先有效果 但開黎玩nds時game就會濛
所以我都係長期熄咗佢 當佢好似nds咁
絲打你引到我即刻上Carousell買r4卡黎玩返GS
奧林匹克中文版出咗啦?
出左成個月喇
Gogogo! 不過因為部機係我阿哥所以我都唔肯定佢係點樣破解 以防萬一你都係最好上網爬下文先
怕你買完返到嚟又好似用唔到咗就大鑊
唔該巴打
冇留意到發售日期收工去買希望仲有現貨
佢1/6出 我早兩個星期行信和見到仲有好多貨 應該都仲有貨既
我想問下如果我喺eshop 買,喺唔喺會自動漢化
因為我eshop 介面喺日文
Sorry for 1999
遊戲語言應該係跟遊戲主機設定??
原來我acc set 咗日本
已解決,thx
而家煩惱緊買晚鐘定奧林匹克
eshop介面日文=日本地區帳號
每隻game係eshop都有標示對應語言
有漢化既話 會寫住中國語(繁體)

不過如果係乙女遊戲要玩中文版
多數都要用返香港eshop
因為日本eshop買到既日本版9成都只有日文
引到我想立即買部3DS返來玩
晚鐘玩完 劇情算唔錯
奧林匹克買咗未玩
建議買哂
我上年8月4週年特價果時買
可能你等多兩個月睇下有冇5週年特價
買咗奧林匹克,遲d 先買晚鐘
已入手
玩左好幾章仲未有選項出現
我去ssp 買發現冇比特典我但明明應該仲係首批黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞