乙女遊戲愛好者入嚟交流下心得呀

1001 回覆
49 Like 8 Dislike
我見咖啡廳嘅評價好似好高咁
明明畫風唔係好啱我胃口都買咗
希望好玩
咖啡廳好好玩,因為d角色setting 好特別,好charm
劇情真係超展開,但又寫得好好,又埋到尾,唔會好夾硬嚟。

最鍾意米歇爾線的伊爾,溫柔、強大又帶少少天然腹黑
有無人放 switch 隻cupid parasite
求game
我都有呢種感覺
有啲後悔點解會係晚鐘定晚宴之間揀左晚宴 Orz (我用ipad玩)
捱到朱砂好好多 佢真係好溫柔
iPad可以玩到?
佢地有啲舊作會port上iOS同Android
要開個日account買, 平過Switch好多不過無中文
我鐘意iPad大芒(老人家...)同埋可以攤係度篤
朱砂扭計撒嬌好搞笑
有冇人玩過隻steam prison,買唔買好?
個人認為值得一玩 啲內容都唔錯
steam prison 同幻奏比較呢?
仲玩緊幻奏
岩岩玩完魔獸線
依隻冇h (好似係) 但劇情好有心思
覺得好玩過奧林匹亞的晚宴

但講劇情精彩度真係出色好多
奧林匹亞有啲沉氣
Steam prison個節奏快啲 設定現實少少 同埋有啲extra story, after story
幻奏共通線長啲 設定夢幻啲 大部份男角都係人外
兩隻比我鐘意steam prison多啲
幻奏我玩完個共通線就冇再開過
真係好長 前面有啲悶
第六妖守開始預購 有冇人訂咗
我都放低左一兩個月先再玩
Steam prison可一戰 共通線都係三章左右
但奧林啲CG 幾靚 都可以一玩
想買共生丘比特多啲
第六妖守睇啲畫風唔係我口味
第六 劇情垃圾 唔建議買
冷然之天秤出中文版
有無玩過既講下感受
有冇人知第六妖守尾二張CG係咪要flow chart 100%?
我明明所有選項都試過晒但都冇100%唔知漏咗邊到
試咗成晚想放棄了
到底gs switch會唔會出中文版 又驚日版遲啲冇得訂
好想123移植switch+1

想當年仲係NDS年代玩GS1,玩完漢化版又玩日版又再玩漢化版
玩下玩下玩到依家識日文真係要多謝GS
葉月王子係我初戀呀嗚!!

BTW有冇人有玩過劍君我覺得都係少數高質乙女GAME
劍君係劇情好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞