乙女遊戲愛好者入嚟交流下心得呀

1001 回覆
49 Like 8 Dislike
喔, 有得用touch mon 咁都好d skinship 系統無改良仲cut 咗搖桿咁sad, 明明switch 都有蘑菇
見日本好似幾好評
打算遲啲買
Gs4 好快摸到頂唔住 叫唔到幾吓
我反而覺得gs3角色人氣分佈都幾平均
反而gs1好明顯係王子跑出
笑咗出聲
Nina線小惡魔play真係勁好玩
平時就口花花,一熟少少就比女主撚到佢紅都面哂
都係每人送多張CG比你睇咁,好似係
唔知升到lv max會有咩送
Cg雖然崩但都好重要 已經升唔切能力期期考第尾 download版仲要冇衫送
做記者可以升哂全部技能
你係咪join咗體育系soc所以學力值好低
另外eshop版應該有件綠色one piece送
早洩 gs3 nina 把聲到我敢唔住
做記者可以全升但好慢 氣配到9月先夠50開雜貨店打工 我一開始應該揀錯房。

我為咗升氣配所以入手藝部 點知流行特別高 model男主事件都開咗幾個 而家玩到笫二年得4個男角 另一個係年下冰室
咁快?
Mk 格乖孩子真係好cute GS3 最鐘意佢佢同不二山條線好熱血
見樓上有絲打話嚟緊會有好多NS 漢化,忍多陣先
房我都係9揀,可以一開始唔理咁多做住油站先
(不過我唔知係咪間間房都係一開波就有呢份pt)
做到咁上下再睇要升咩數值再轉工
我都係玩到第二年中期開始升吓啲低數值嘅能力先出哂咁多個男角
嗰陣開其餘兩個結局卡咗勁耐
青春組一生推
柔道部好似對熟年夫婦加個仔咁勁可愛
每次玩青春組都唔捨得解三角關係,搞到miss咗勁多CG同結局
係會玩 但唔敢俾人知 怕俾人覺得毒/腐
利申 細個會玩 出咗社會就冇時間玩
見到心跳回憶Eshop成$600 港紙 好貴
GS4限定版終於收到
我揀colourful果間房 都係有油站先

諗住追王子佢啲條件應該平均 得運動可以肯定唔使升所以邊樣低就升邊樣

打工真係要早啲 唔係好似我用零用錢買咗套danger出嚟
打工同soc真係要盡早開始,如果唔係好難升気配り
同埋唔知係咪錯覺,我覺得今集好似好易時裝災難咁
咁快 我嗰隻仲等緊運到香港⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞