乙女遊戲愛好者入嚟交流下心得呀

1001 回覆
49 Like 8 Dislike
玩乙女game要收起理性同常識
但佢愛旦丁多過莉莉wor
唔玩be咪冇事
但其實be我都覺得ok
因為我真係好鐘意尼古拉
以前好鍾意彈吉他嗰個
哈利仲記得有張cg係佢病左,女主去探佢,佢個頭仲未gel臉都紅埋咁勁怕醜咁
唔怕喇,第一浸當享受個故事,
第二浸開始睇攻略簡對話,
呢隻game係休閒系,
漫漫渡過每一日👍🏻
係,be個尼古拉幾正
若王子老師
真呀屌
好似玩完都觸摸唔到楊生想點咁
覺得唔係個個都會肯俾錢買部switch 可以玩乙女驚
啲人有得揀手遊都會係手遊優先
不過呢個圈香港都幾細下 身邊都係社會人士玩多(金錢問題)
我覺得手遊先係深淵 我為咗抽個角色課咗五千蚊 都係抽唔到就戒咗 switch遊戲起碼有得買斷…
班妹唔會咁諗
首先要佢要儲錢買switch lite 已經係件難事 佢地會覺得選揀唔多 又未必樣樣啱自己
買機=無用 所以咪唔會玩乙女驚
同埋會覺得買驚好貴(理解唔到)

自己玩乙女驚大概5-6年 呢排開左君雪
但太忙應該12月先得閒爆機
期待心跳4, 雖然暫時睇d 仔麻麻但集集都玩玩下沉d 唔係自己type 嘅船
我暫時玩緊符文工廠 應該玩到一排
手遊又要抽卡又要等時間 玩落唔夠爽
同埋switch mon大啲
一見到D故事券用哂要課就唔想俾錢

我第一次玩失憶症係玩steam版 用電腦mon加手制訓響張床玩 對手仲要放入被(果日好凍) 好正
之後switch就駁電視玩
針谷記得有張cg係佢裸半身開門俾我
其實乙女game個消費唔算低,game又唔平, pool本身就細想買二手都唔易
仲未計買應援物... (好在呢啲燒我唔到)
O社啲game有手機版既game其實我都鐘意買手機版
攤係張床度用ipad個大芒篤篤下真係好爽, 又平過switch好多...
唯一係無中文,不過之前都估唔到咁多公司代理switch既乙女game, 希望之後都會有人代理手機版既買斷game啦

買斷game=好貴; 但係抽石就唔貴呢個諗法我疑惑左好多年, 都係理解唔到
咁switch 玩完放比鋪頭都有一半錢拎得番既
點都平過課金抽卡
只能夠講一抽石既時候就會失去理志
唔知呢度有冇人有玩
之前有隻手機game叫心跳餐廳(ときめきレストラン)
嗰陣同朋友課咗唔少
雖然抽返嚟啲嘢又唔係靚圖依家隻game仲執鬼埋
不過都唔後悔
明明都係gs系列,人設正咁鬼多,好心就正正經經岀返隻game啦
有呀, 仲玩左好耐添,
不過無課過金,玩活動計時間好勤力。
仲記得好鍾意慎之介,
而家個app仲係個電話度,
換過電話都過渡埋去新電話度,都唔捨得del左佢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞