乙女遊戲愛好者入嚟交流下心得呀

1001 回覆
49 Like 8 Dislike
點解好似咁少絲打講乙女game既

有無switch漢化版乙女game好介紹?

呢排試玩完安琪莉可覺得唔錯想買 點知斷晒貨

有無好心人知邊到有得買
因為好少女人玩呢類驚
利申巴打
但大多女性似乎對呢類野存在偏見
我睇黎其實同galgame 冇分別
係男定女咁解
女姓係咪玩三消同模擬遊戲?
性 唔知
唔係咁認為
但係乙女遊戲更加小眾
留名

玩緊奧林匹亞
希望多啲人一齊討論
我都打算遲啲買呢隻!而家玩緊steam prison都唔錯
可惜steam 無中文版 得switch 有
細個好鍾意玩心跳回憶(女版),嗰時好沉迷日日玩到唔願瞓 但身邊好似冇咩人玩
我都好鐘意玩GS!有消息話黎緊switch會出 不過中文版最快都應該要出年先有
係呀! 不過睇宣傳照好似以前嗰啲主角靚仔好多
過左咁多年都忘記唔到葉月珪做model影相果張cg
我都有玩果陣真係好沉迷
最近入番坑都係因為諗起依隻game
佢真係好正 覺得係咁多代入邊最有味道 雖然以前啲畫風睇返都低質,但都阻擋唔到佢嘅魅力

Btw最鍾意嘅老師係若王子
最近有咩入坑作 好耐冇玩呢啲啦
聽講晚鐘係必玩
利申未開始

其實我都係睇樣決定玩唔玩
當年見到第一眼見到葉月珪
第一個感覺係:嘩 好靚仔
靚仔 讀書叻 運動又叻
晚鐘真係必玩 大推!!!so far我switch乙女game玩左遙7 晚鐘 幻奏 同steam prison 晚鐘排第一!
佢畫風靚故仔又好睇 有啲bad ending真係忍唔住流左兩滴馬尿
遙7 畫風怪怪地
幻奏咖啡廳你有咩評價?

晚鐘好似今年定下年會有續作中文版
美男系列
最鍾意美男戰國
個個故事線都好好睇
其次美男革命
最麻麻係美男吸血鬼
遙7除左畫風麻麻 仲要成日係到打怪 好悶
幻奏故事同設定係特別既 但因為太唔現實所以無咩代入感 同埋佢共通線太長 個人線短 我覺得一般 我一玩完就毫無保留地即刻放左出去
反而晚鐘因為好鐘意啲故仔同知有晚鐘1926所以keep住左等遲啲出左1926中文版後再玩多次
係唔係手遊?有無結局架
以前我有玩過戀與同未定 但戀與一直拖戲 玩耐左就好易手殘課左金
呢邊玩勁多w
晚鍾,大正對稱愛麗絲,神秘信使,Nameless (同mystic messager同公司,amnesia,魔鬼戀人,美男戰國,仲有其他
晚鍾真係好好玩,你最鍾意邊條線?
本身好鍾意nicola,玩玩下覺得楊好吸引,之後勁愛佢
條條線都好正 揀唔落手
但丁顏值最得我心 楊行為舉止勁妖孽不過ending 黎講我印象最深刻係奧羅克
玩緊奧林匹亞頭幾章
唔知幾時先可以開始有野比我簡

朱砂真係好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞