乙女遊戲愛好者入嚟交流下心得呀

1001 回覆
49 Like 8 Dislike
都明白,GS 內容太日常, d 角個個過份靚仔會好唔match 一集有一個特別離地靚仔嘅就夠唔好太完美先有實感
但今集個d 真係有d 嚴峻人設之外畫功都比以前差
今集孖女我本身中意金髮個個聲優仲好期待, 但見宣傳片佢立繪勁奇怪
GS3 karen 同miyo 好正, karen 真係gs3 王子擔當
我覺得今集好似太著重live 2D
係呀啲角色係咁郁好似好生動咁,但就更突顯出畫功問題
雖然GS賣點就係夠貼地,不過靚唔靚仔呢家嘢都係故事設定嚟啫
上集夠個個都靚仔啦,但公式認定嘅靚仔好似都係得ruka
其實佢畫返啲正常少少嘅髮型,上色唔好上到好似文字藝術師咁我諗好多玩家都已經會收貨
其實金毛已經算好,粉毛立繪仲怪,長期側埋個身唔知佢條腰係咪有事
同埋佢個momochi髮型真是好趕客

玩GS3好鍾意weekend無錢都出街windows shopping,買完嘢睇miyo同karen同班仔啲互動勁好笑

絲打係咪講呢張
仲要Karen 會幫我約意中人double date 前期設樂對我冇乜好面色 約佢一句依也打就收我線 Karen呢吓算係助攻

唔知今集有冇助攻 想快啲放工返屋企玩。
Skinship 冇得用手制所以駁唔到電視玩 部機好快冇電 長叉部機又熱
晚鐘好撚好J呀!!!!
很撚q
好掛住ruka同koichi
想知大正 對稱愛麗絲邊到有得買
carousell同switch eshop都搵唔到既?
係,就算唔係設定靚仔,都唔該要畫得順眼
GS3不二山呀kou呀應該設定上唔係令人wow 一聲嘅靚仔但都係覺得ok, 越玩會越鐘意
但gs4 呀sir 同運動擔當個髮型真係搞唔掂
第一次見到d 人設都安慰自己玩落就會ok, 但而家見大家講cg 同立繪崩個d 問題...
靚過game
twitter有櫻花妹話呀sir個頭好似牛角包我笑咗
除咗係吉野裕行配之外個角色真係零吸引力
我最中意吉爾
如果冇睇過官方圖,睇完同人圖先玩game,絕對會失望
求求劇情可以彌補一切

比大家勾起咗條癮,玩住gs1頂住先
我覺得阿sir 個頭好似炸脾
但係玩落去劇情係咪都ok 系統同gs3 無分別定有少少改良?
無咗小惡魔好sad 以前用小惡魔撚nina 好撚cute
笑咗

系統跟gs3 但skinship 我覺得差咗
真係幾似
記者除咗發現約會地點仲有咩玩 ?
其實switch 都叫有得touch mon, skinship 點解唔活用下 GS3 nds 同ps 我都有玩, 發現skinship nds touch mon 直感d 感覺好d
Switch 有用touch mon 應該話最好用touch mon

不過冇咗用搖桿接近摸法冇乜變化
話說有無人有玩近排出個隻終遠のヴィルシュ?
人設同世界觀都幾吸引, 仲要有細谷 但唔知遲d 會唔會有中文版
而家有3種摸法 但PSP可以長按加埋變化大啲 不過今集好快摸完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞