乙女遊戲愛好者入嚟交流下心得呀

1001 回覆
49 Like 8 Dislike
唔知係咪就係比GS養大咗胃口
搞到我覺得所有rpg都應該要有全語音
GS2,3嗰時美術已經係同時代有啲脫節
但玩落個氣氛同投入性幾好吖
真係有心跳嘅感覺
隻驚真係巧貴呀
呢啲老系列唔G持驚佢真係摺
我都估唔到有生之年玩到GS4
我都見佢人設ok CV 又正所以想買(主要係想搵個類似game 彌補下比橄欖hurt 到嘅心情)
聽你地咁講strong hold 多陣買二手先
真係, 無接觸過嘅friend 都係比d 仔勸退,但個gameplay 真係最優秀 如果美術靚d 就真係完美...不過對K 記唔好咁大期待... 佢今次GS4唔係出課金手機platform 我已經好surprise
點解會唔開心喔喔喔
吸引啲唔好咩?
靚人靚聲甜到漏嘅對白你唔想要咩
Otomate冇育成得一本道咁濟嘅故事線都咁正
換落gs度嘅話⋯⋯只係諗吓都有生理反應
我印象中玩開嘅RPG至少主線會全語音
支線或者地圖自由行嗰時“嗯嗯 欸 啊”或者無語音
之前玩到橙心發現d 對白都完全一樣就無心機了 文案上有d indie game 都仲有內容過佢
離婚個B 送去保良局
印象中好似有DLC結婚對象? 係咪特登比你離婚抹去一切(連個b) 等你買DLC
連中三元+1

希望嚟緊真女神唔好再伏
咁如果同橄欖鎮比應該算良心作
不過個價都跌得快 唔急就真係等二手 / eshop減價算
講起抹走一切⋯⋯
礦石鎮咪有條仔未夠好感會離開個島嘅
屌佢我見農場有返咁上下咪開始溝仔,咁岩溝着佢,冇幾耐話要走,即刻冇心機玩
過一排官方話佢會返去,比佢吹脹
到底GS4會唔會出漢化 譯做中文真係咁難咩
玩符文4囉
都有衫田
啲戀愛後補故事都幾好feel
真係本身諗住k社睇落完全放棄家機,佢肯出1-3上switch炒冷飯我都一定埋單,點知有新作
乙女驚真係好貴,如果唔係gs4我而家真係買唔落手
我見到佢出dlc幾驚仆街k社將d章節故事好似手遊課金咁賣
見到係voice drama都好d
其實真係難淨係開頭改名果part已經符合唔到gameplay
我仲要全部都係eshop買
想放返出去都無
日本同中文圈都好似好多fans想GS1-3移植上NS
日版真係好貴有中文化代理嘅乙女驚好似平啲
一代個天堂都正過呢兩個
點解要係隱藏人物
守村仲要成日無端端有炸彈痴線
本身諗住符文5新d system 個d 會好過4, 但見咁多伏新作, 我諗都真係試下4 先
如果好似掌心個種傾多陣計要課金真係好hard feeling 想date 完散步?課金啦
4啲細節有心機啲
啲獸人都正啲
唯有買日版了
我寧願佢1-3上Switch炒冷飯 (有埋中文版就Perfect)
佢多謝你肯課金延長時間嗰陣,
個感覺真係好似叫緊牛郎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞