乙女遊戲愛好者入嚟交流下心得呀

1001 回覆
49 Like 8 Dislike
你哋開其餘嘅結局都係自己玩定睇攻略?
攻略好似冇咩用?葵線二周目跟ending 2攻略玩照同我岀3
咁快你喺香港店訂定日本集運
你地買左幾錢?
我訂無店特版
計埋運$1018.5左右
無事,一嚟沉咗船,對多幾次都無所謂
二黎只係最尾3章左右開始跟攻略答就ok
game鋪訂頭先拎見佢限定好似仲有少量現貨
人大咗玩青春組兩個都好likey 揀唔到 VS 狀態後飛咗一個好傷心
不二山去(grad trip?)餐廳食飯個part 勁老公feel!!!
但nina 年下得嚟又d 位成熟好可愛咁多集後輩最鐘意佢
攻略係冇咩用我覺得
好似人人唔同咁
睇完都係要自己慢慢試
偏少少 有冇人好bpro?
唉,之前玩完晚鐘好鬼想要佢哋同梱特典,後悔咁遲先開始接觸,諗住gs以前都鐘意買定實冇死,點知好似伏伏地,希望遲吓玩落覺得正唔後悔
好彩嘅係我冇揀角色樣嘅特典,對白書嘅話應該幾正
好玩?有望過吓好似好多人
遲吓switch翻叮神的悪戲,有冇人有玩過?覺得點?
9月尾喺NS出咗新 但係我日文程度有限 仲諗緊買唔買

偶像嗰啲永遠都係咁多人
歌殿有冇絲好?
心急想開埋最尾張cg
我係跟攻略都開唔到嘅人嚟
最後係由頭開始慢慢試
為何結果不是我想要的咁
明明我已經盡我所能地對他差

btw呢隻驚真係好易沉船
到而家仲間唔中會入去撩下佢講野
真係有種雖然我同你嘅故事已經結束咗但只要你搵我,我永遠都會喺到嘅感覺
有玩,不過一般
玩過psp應該最初版?
好唔鐘意條條線都有個位情況急轉直下,好似坐紅van chok一chok咁
初期啲歌又唔好聽,音樂小遊戲又難玩,又非常討厭那月(第二人格好恐怖搞唔掂)
所以續作都冇玩了
手機隻音樂game就有玩,但最近只係登入,玩i7同ツイステ重要啲
柔道部一定要三個齊齊整整我連vs狀態都唔係好想開
佢哋為咗bambi打交嗰兩個event真是睇到心都痛埋
同不二山去修學旅行個event很正,勁老夫老妻
叫bambi幫佢裝飯
Nina平時口花花但睇得出佢成日都會驚自己襯唔起女主
如果現實中有啲咁好仔嘅年下deedee我實食撚咗佢
玩過舊版,只能說除咗cv之外無乜記憶點
Game玩到去到前輩們果隻既一半多啲....
其實玩完覺得前輩正過啲彩虹組, 不過我都唔記得左做咩無玩晒
手遊我完全當係消閒音Game咁玩 (初音世界計劃都係)
想打歌就開黎玩一陣, 抽卡打event完全佛系
ok明白
中文版晚鐘定日版?
之前中文版晚鐘特典外盒同襟章印刷上出咗事
好似所有買咗嘅人可以免費再獲得多一個盒同襟章
雖然聽講補印嗰啲新特典印刷上都只係好少少
係難玩嘅咁又真係但聲優控真係無法抗拒
日版,想要小冊子嗰啲
襟章儲落太多,唔知可以點用
就咁放?又唔靚
痛袋?幾廿歲人了,拎唔起
裝飾吓放岀嚟?冇咁好藝術天份
最後都係收埋好似浪費咗咁
Exactly就係呢種感覺
Btw,你好難會忍心對佢差
千彰滿月約定結局其實幾mean

不過見Capcom都開始唔重視呢個系列,
上星期葵生日,官網連提都無提過,
Twitter 班加賀見太太好傷心
睇嚟應該唔會出冬男
而家NS出嚟出去都係移植 等全新作等到心淡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞