乙女遊戲愛好者入嚟交流下心得呀

1001 回覆
49 Like 8 Dislike
太夾硬來
諗返之前薄櫻鬼整得好自然睇到胸肌係呼吸緊咁郁,
可能人設level太低做唔到自然?
點郁都冇理由上下郁,
驚死蝕底咁整咁誇張反效果

https://youtu.be/DSv6zws-kZo
yes K記重心唔係console 度, PES 都搞到咁
佢手遊個棒球game 長期課金top 5 一個星期賺嘅仲多過你GS4 銷量
唉game dev 偏重心去手遊係不可避免了... 唔求佢近年會出gs5, remaster 以前GS就滿足了
真係要見識下
近排玩緊幻奏cafe, d 人設同cv 幾中我
玩咗騎士條線, 覺得common route 好長,真係角色專線(?)有d 短
驚死人唔知啲立繪識郁嘅反效果
其實有時技術上做唔到咁細緻
不如臉部表情上郁算啦
btw呢段片遲啲唔知會唔會del
官方話12月10前都唔想SNS上有遊戲嘅動畫出現
留言都好多人提佢
我都覺得有少少因為人設+畫功+上色問題搞到live 2D好怪 散步返屋企個shot 塊面搞乜
唔夠氧氣要深呼吸咁
我覺得最眼前一亮嘅2DLive係心跳餐廳
第一次睇呢種
呀!同系列點解差咁遠⋯⋯
要注重手機咪做好心跳餐廳囉
諗住方便出街玩,
最差嘅情況可能攞部Sony安心出行專用Sony機嚟裝模擬器
動畫順眼好多,但係老師同埋隱藏人側邊果執頭髮好想一嘢扯落去
真係寧願佢哋Remaster算,
起碼我而家唔使喺度搵模擬器
買機
但個人線資訊爆炸 都幾緊湊啦
無common 線既描述你又點會咁投入

凜堂大叔
又郁得幾誇張
係, 係個common 線真係好長,但都有趣所以ok我唔介意佢個人線拉長d 再講 雖然咁樣會好長
我未玩其他人, 下個應該玩狗狗先
騎士係最無驚喜
幻奏好似係魔王線壓倒性地大人氣(?
利申:冇玩冇買 淨係睇咗劇情心得
我第一個玩佢,冇比較冇傷害
最後等我仲期待咗一下會隱隱約約見樣,女主好似見到,但我見唔到
Psp 唔買喇…
手機搞掂算
女主見到呀 但玩家睇唔到 自行幻想
騎士性格同身材好中我, 玩完發現自己睇身高(材)>>樣
咁樣可以期待其他線
我反而無樣都ok ,幾得意
本身擔心最後有樣然後個樣唔啱自己口味
咁啱哥布林殺手又係唔見樣⋯⋯心癢癢
人就係犯賤,越睇唔到越好奇越想睇
尤其佢扮訓嗰度
我。真。係。好。想。睇。吓
扮訓個度超級可愛 我覺得仲sweet 過ending
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞