乙女遊戲愛好者入嚟交流下心得呀

1001 回覆
49 Like 8 Dislike
有冇人係設樂同好佢係唯一一個我會玩晒所有結局嘅男角
係!唔理你咪唔理你囉…
仲要放炸彈週圍唱衰我,
等其他仔對我好感度下降
我通常鐘意實體多
中段仲要成日check住好感度嚟調節,
搞到女主好似好有機心咁
當年我因為設楽仙貝入咗聲優坑,嗰時超鍾意立花
同埋嗰時會上niconico睇GS3啲MAD
呢個系列睇幾多次都仲覺得好好笑
https://youtu.be/tYE8lPjOC1U
所以製作組最後直接加埋天使小惡魔系統
利申不論對象一律玩小惡魔play
設樂劇情性格真係幾開心,
1-3代藝術系嚟講,
佢無論樣同性格都係最正果個
你真識食
我最鍾意不二山,但佢對小惡魔勁無感
成日都一副「你又搞乜鳩」嘅樣對住小惡魔女主
我入咗依段落電話 有時提神或者回味下聽
睇埋ADV啲獨白 佢溫柔到呢
不二山係傳統好老公嚟,成隻game賣肉嘅擔當
係喎,講講吓又想玩返,
隻game仲係度
不過部psp無咗好耐
Carousell? 早兩年我係用ps vita玩digital版
諗起honeybee隻starry sky連間公司都執咗笠
不二山線真係好有中學拍拖初戀feel
嗰時仲未揀好第一個攻略對象就彈咗佢上堂偷食便當張CG出嚟,即刻比佢深深吸引住
去到二年級加埋新名嘅柔道部線真係青春到仆街
以為今日會有得早一日拎隻game,點知仲未到貨,會唔會聽日都未有架又諗到要查日文就好痛苦…唔知會唔會比日文影響到唔想玩落去
係,不過佢個故仔入面女主好配角feel
我訂開果間都係本來諗住實體有記念價值啲,同埋通常早一日有得玩,而家一諗到人地今晚可以開開心心打機,我就
無計,佢設定係天然大男人
總之有得打柔道就得,根本唔care有無女
無記錯嘅話就算玩到親密度係鍾意狀態,
同兩個女仔fd睡衣party嗰時個fd都係話不二山係當你係少數同佢做到朋友嘅女仔only
同nina sweet過同女主
不過去佢屋企個隱藏對話好正
係咪著短裙仔瞓佢張床嗰個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞