乙女遊戲愛好者入嚟交流下心得呀

1001 回覆
49 Like 8 Dislike
Starry sky好鐘意水嶋郁
前排奥運完咗個段時間重玩,去到ending 佢張CG打奧運好感動
等你哋開箱
我都好想重玩,勁掛住初戀老公不二山
但macbook用唔到ppsspp
唔知點解玩個陣對柔道二人組無乜感 但見到你地講佢地又好想玩翻佢地條line
另外見到無乜人講會長 個陣好似有玩過會長同設樂既三角 但最後簡咗設樂 有無人發掘到會長個隱性腹黑既性格(個陣成日見人講話會長有S既一臉
我MacBook 都好似down到啵
反而iPhone無 明明以前用Android 機都有得玩
會長個立繪我覺得係六個最輸蝕嗰個
個pose唔好睇(加埋設樂好正
好希望佢switch 重新出過remaster 前排買返哂返嚟, 但nds 音質唔係太好,浪費全語音
前輩組約會勁正

無論係坐過山車定去睇海洋劇場
明明最成熟既前輩會好似智商降低咁
依到又熱鬧番
無計,(我覺得)設樂係壓倒勝比會長吸引,
所以會長只可以做炮灰
柔道二人組,算係一個傳統青春純愛故事,
俾孖仔個故事光芒掩蓋住咗,
只要唔好望孖仔,
佢哋嘅故事其實都係OK嘅
好似係有,但無得就咁喺ppsspp官網dl
同埋要喺terminal改嘢
我驚一陣改完部電腦會中毒
設樂個故事線好似完整啲(?)同埋傲嬌人設都幾正
小惡魔mode對住佢好搞笑
會長就印象中無攻略到最後 唔係好知佢個故事線
呢個真,但GS3都出過一次remaster
應該機會渺茫
我都買返晒,未玩
太耐之前玩你哋講嘅劇情都唔記得晒
GS真係乙女驚既其中一個皇道系列
PSP都有好多 但好多似都係故事cg類既驚多

依加問我 nds既乙女驚 除咗GS 唔知點解另一隻諗起少女戀愛革命
青春組真係好正
特別係玩到女主同不二山畢業,新名做部長嘅ending真係好感動
有種兒子生性病母倍感安慰嘅feel
兩隻都好好玩~~~
海豚show張cg仲好正添 咁多張pvp最鐘意呢張
搵返隻game,但係部機電池發漲,又搵唔返隻牛
唔記得哂都好呀,當全新咁玩 gs1 我玩到記得哂,重玩無咁有感受
ときめきメモリアルGirl's Side -- orzなデート台詞集2
https://www.nicovideo.jp/watch/sm431993

故意答錯問題,D回應笑死
GS4出啦
喺eshop買咗dl緊
GS4見到nintenso eshop 有得買好吸引 想問下香港訂咗嘅絲打買實體幾錢?
Macbook用唔到ppsspp,可以轉用openemu

openemu係可以玩到PSP遊戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞