乙女遊戲愛好者入嚟交流下心得呀

1001 回覆
49 Like 8 Dislike
btw 有冇人玩過psv 既花之女王
係少數純文字我覺得幾正既
畫好靚個故事都幾好,有d 位係預想唔到既劇情
如果比我呢我收nds算
200零蚊平好多
3ds成千幾蚊
你要捱8個chapter
我之前已經想收返部DS
但唔見有貨
二手好平
唔使諗一定係收二手
個人線先有得簡
晚鐘一定要玩!真
我反而最鍾意隱藏人物
我記得上年買兩隻deluxe版都有半價左右
奧林匹亞 玩左玄葉 時貞 璃空

編劇係咪偏心時貞架 啲bad end 都唔係好慘

玄葉就主動快攻型 比佢口花花哄到

時貞就可愛弟弟但又好sweet 玩佢條線都係循序漸進 有鋪排既 算唔錯

璃空就最婆媽 送到上門都唔食果啲 雖然靚仔 但成條線都好沉重 有啲辛苦
嗚啊,同好呀
我又係勁鍾意玩GS,男女版本都玩過哂
好多手遊乙女都全部有入坑
我攻略左璃空 時貞 緣....
雖然杉田成日令我聯想佢本人/阿銀www不過真心我幾鐘意佢配玄葉個style

有時覺得啲玩家已經好清楚既野佢又狂loop
反而啲角色好執著既位佢又唔用多啲描寫, 令我有時覺得"其實你班人咁執著做乜?"
可能同奇幻設定有啲關係, 但呢方面CollarxMalice真係好好多...
起碼啲反派/配角你唔一定支持佢地諗法, 但起碼可以體會點解佢地係咁
杉田無論乜角色我都覺得好阿銀feel
我衰多手走去google 杉田 都係有幻想空間好啲
璃空同緣啲CG好崩
以前有玩, 近年都冇邊幾隻吸引到我
睇厭左真善美女主想睇真惡女
緣啲結局好淒美
睇完呢串feed 都買咗晚鐘
攻完彈丁

然後今日買埋咖啡廳同晚宴
產已破
玩完晚鐘 睇唔番其他啲畫風
安琪莉可
但試玩完之後同你一樣買唔到 要等
點解買唔到要等但唔上網買數碼版? 定係你想買特典?

乙女驚其實同其他驚唔同
一般門巿只會入好少甚至唔會入
係要提前訂

利: 遙遠老粉,6打後全部只買數碼版
玩完晚鐘再玩另外果兩隻梗係覺得無咁好玩咁
晚鐘將我心目中好玩既標準拉高晒
Agger
晚宴我攻完頭3 個男主 開始有啲無心機玩埋其他果啲 因為佢啲支線好重複 送信 啲路人角色又係果啲故仔

但係為左朱砂都係要玩埋落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞