《印度平反》想分享一下我差唔多20年前去印度嘅所聞

1001 回覆
3427 Like 42 Dislike
兒登仔用少d傻鳩emoji好喎
係香港印度餐廳食過 覺得好撚難食
佢中間嘅汁有啲酸酸甜甜 外殼就有啲脆皮
可能我接受程度高覺得有啲怪之外其實都唔係真係咁難食
我食個間佢入面仲有啲唔知咩餡 成餐得個main course啱食咁濟
屋企人幾年前去過旅行
我呀媽都好撚7煩果d黎
又無樓主講到咁西喎
雖然係超級豪華團
大你老母陸咩
其實夠膽食街邊野都真係好撚勇
當年有追
係我喺舊登其中一個印象最深刻既故事
仲記得巴打係行文間會貼返d歌
勁有feel
屌你張memo
個po好撚高質
笑撚死我
難唔難食唔知,但我都見識過印度貨開箱,一開即係就有隻味漂出黎
齋睇vlog 都覺得印度唔係普通人可以住 特別街頭snack啲片唔知拍出嚟係想趕客定點 摸完錢就一手搽落個方包度 然後啲手指隊曬落杯嘢飲度 樓主講嘅pani puri 都係個老闆用手指吉個窿然後成隻手浸落啲汁度撈起比你食 收錢食飯抆屎又係同一隻手

恆河都廢時講見到啲片影住大大隻死牛陪你暢泳 岸邊啲人又掉食物落河唔知悼念咩嘢 有人沖涼或者用洗衣粉洗衫嗰陣同時間會有人係隔離飲水 貧民窟條河仲恐怖

所以話印度根本就係細菌大國 有咩菌去到印度都肯定可以變種變到癲 遲早煉蠱煉到變咗個hulk出嚟都唔意外
識過個印度fd,高種族專業人仕黎。平時溫文儒雅成個英國紳士咁。有日問佢回鄉探親d野,佢個樣變晒即刻勁恐懼+厭惡+羞恥+嬲,然後話細細個番過去之後一世都唔想再番。(個樣好似被提起受性侵犯既經歷咁)
LM等下集
原來final埋 sorry睇錯
我去馬爾地夫果陣係印度轉過機
東南亞都唔弱 唔少垃圾河
呢個youtuber幾好睇
格魯吉亞超靚
問你老母啦,一起你底你有35歲我切!根本有些人生經驗自然可以分析到一D資訊!

有D人可以睇到邊隻馬可以跑入三甲一樣!你明你就唔會問呢個問題

20 年前唔好話去坐商務,直航機去印度都唔知有未!仲話印度芒果手信?你自己查下2000年印度有幾窮先傾啦拎護照出嚟睇吓咪一清二楚囉!但佢冇提供!同埋你起樓主底啦柒頭,佢係一個連一毫子都要開post 擺上網嘅人!所以如果我而家冤枉咗佢咁耐你覺得佢唔會攞啲證據出嚟?
仲有30以上會為一毫放上網?太多訊息都証明呢篇係一個故事,其他自己分析啦
我無去過北非

我去過果part黎講
我唔覺非洲可以用好玩黎形容
去唔去視乎你肯唔肯用金錢同辛苦黎換「去過非洲」呢個體驗
的確係擴闊眼界既,但非洲唔會係好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞