《印度平反》想分享一下我差唔多20年前去印度嘅所聞

1001 回覆
3427 Like 42 Dislike
2年前都去過,相信已經進步左好多不過都係帶左樽裝水去,同埋沖涼洗面要合埋個口

印度Starbucks 紙杯,當時係聖誕

印度麥當勞叔叔

酒店早餐之一,唔政食

路上見到人結婚

呢隻番梘超好用!

內陸機由Pune 番Mumbai, 降落時經過一個貧民屈

最後係一間5星酒店食晚餐,完全忘記左我係印度
加以各答
你都識講啦
以前係為英國人住而專登起出嚟既城
全印度最乾淨
好無味道
認真講句,如果唔係睇過呢條片我去印度可能去食
咩叫咩得呀?柒頭!
仲有打完仗有冇人俾你去印度旅遊都成問題!
講咗20鳩幾頁,一張相都冇!
你那來的自信覺得成件事係真?
仲話坐business class!你老母當事人都唔敢回覆我呀!你那來的自信呀!㭍頭!
我個單唔係qc 問題,上面有位巴打收印度sample 見到屎就真qc 問題,最大鑊係佢地聞開唔覺臭

係大紙皮箱都無野,一開盒,就係樓主講既味,真一開盒就仆街
人生最長忍過9個字屎
Respect 樓主忍唔2個幾鐘
香港有李永樂呢種youtuber?
求介紹
鐘意睇呢獵奇旅行可以去youtube睇bald and bankrupt ,佢係最癲最貼地
我都係街邊食,食得一粒就知食唔慣啦
可能我食果檔問題,番到黎睇片見有好多口味,
一d餐廳都會有賣
用名,膚色,身型
同埋佢哋自己會分得出
低種姓唔敢搞高種姓
奴性嚟
欺善怕惡
其實你係唔係睇唔明中文?
我上面已經反駁曬你每一個論點
你重覆佢哋冇用㗎喎

點會唔畀你去?

又唔係打到去首都

其實唔係唔敢覆你囉

樓主亦都有講過佢老豆做銀行高層
坐business class有咩咁出奇?
我喺公司canteen/conference room日日見到班印度佬已經決定左呢世唔會去印度(講緊班印度仔已經係印度既上等人)
煮咖喱實大味變唔到,所以點解之前有節目講南亞裔好難租屋
睇睇吓洗埋你腦
有年去鐵力士坐纜車上山 除左我同屋企人之外成車都印度人 架車又算多人 臭撚到飛天 望住個雪山靚景都冇心機欣賞 淨係覺得好撚臭兼想快啲到站

上到去又係成個山都勁多印度人 仲多過大陸人 又係勁撚臭 果下心諗寧願周圍係強國人多過咖哩佬 起碼唔臭兼乾淨啲

後尾search翻先發現有套印度家傳户曉ge戲係鐵力士拍過 所以先勁多印度人會去鐵力士
屎水咁款
lm
下游同廁所水冇分別
去過一次印度之後,我都係覺得一次就夠皮
去到邊都邊到仆街
隨時廁所水重乾淨
係咪因為係嗰個地方有一堆人都係用嗰款香味產品先至有嗰種獨有嘅香臭味
追完個po
即刻睇返蘋果記者印度旅行條片
睇返Jojo 星塵鬥士 第十集去印度,真係好寫實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞