《印度平反》想分享一下我差唔多20年前去印度嘅所聞

1001 回覆
3426 Like 42 Dislike
2014去過Varanasi,又冇乜味喎恆河
繼續講啦 幾好睇
見到你呢d柒頭都有d尷尬

好多人係街邊訓 2邊帳篷就有人係入面 條路成陣尿味 仲要岩岩落完雨
去到印度玩有專車接送, 住靚酒店食高級餐廳已經係好好囉

20年前阿叔我一條友去印度玩, 坐長途巴士(冇冷氣), 瞓臥舖火車(冇冷氣), 住埋D cheap到爆嘅所謂guesthouse(冇冷氣)

早午晚食埋D街邊小店餐館, 除咗咖喱就是咖喱(隨餐免費附送一大班熱情好奇嘅印度兄貴圍到實睇住你進食嘅一舉一動)

終極係見識過長途巴士站幾百米長嘅圍牆內外前後一米都是黃金遍地, 仲有大把印度朋友忍咗成程車, 一落車就急不及待傍若無人地排排蹲好列隊野外露出大爆放的盛況

玩咗成個月7x24咁焗住貼身享受嗰陣印度up味, 呢D先算係成功體驗到印度獨步宙宇嘅神聖氣氛
如果有其中一個埋去開波...
2001年internet發達?
你不如回憶一吓嗰陣時點download一套av
無印度叔叔同樓主扑嘢咩
同意,連登仔世界觀好撚窄
同你未去過印度果時一樣

印狗真心係人間地獄,係貼錢俾我都唔會去
LM
去印度你都無屎屙
便秘問題都幾嚴重下
幾蚊一晚? 好貴? 要比美金?
我無去過,想去嘅(不過要自己比錢我情願去日本
不過聽落好呃遊客

我呀爸出差去過(佢嗰陣銀行做到勁高層,要出差去啲自己旅行唔會去嘅地方見當地央行、大政府機構、超大corp嘅高層等等)

佢去埃及嗰陣,係見埃及central bank 啲人,嗰面安排咗嗰面啲旅遊推廣人員帶佢睇下啲景點。
記住,帶佢周圍行嗰啲算係當地政府人員黎㗎
我呀爸話,嗰陣同佢2條𡃁去到某景點嗰陣,帶隊條友無啦啦帶咗幾個人拉住3隻駱駝過黎叫我呀爸三個騎上去影相

上咗隻駱駝之後映完相,嗰幾條友就屈我呀爸嗰面比錢先落得黎
帶隊條友又唔知點解行開咗
結果我呀爸一行三人就咁樣比人屈咗百幾蚊美金先落得返黎(無理由要我呀爸成50幾60歲跳落黎啩)

我呀爸覺得比人水係on9,不過真係無諗過連政府方面都默許啲人咁呃遊客
政府心諗 我地就係咁樣起家,唔水你地唔通好似香港咁水自己國民
無便秘既,只係有d地方太污糟唔敢去,但其實又食到有少少肚唔舒服要去…

返到屋企衝去all, 我老母屌9我,話臭到出廳,成世未聞過人all 屎咁臭
果時睇過d文,話樽裝水都唔安全,只有買可樂係安全…唔知真定假
2001年我已經用咗1.5M寬頻兩年。
嗰陣時啲AV最多咪2-300mb
嗰陣時好興FTP share,仲未計BT (無錯2001年己經有BT, 好記得高登有人開post講), winmx Kazaa嗰類,大把選擇

俾負評嗰啲人我好懷疑佢哋2001年出世未
基本上我地係分唔到d香料味,係我地眼中都只係得咖喱
答咗。。。我未去過
不過我老豆去過,仲比人呃
有冇得call g
你唔好侮辱重慶大廈, 印度係恐怖過重慶好多囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞