《印度平反》想分享一下我差唔多20年前去印度嘅所聞

1001 回覆
3427 Like 42 Dislike
佩服樓主竟然敢去印度

佢兩個一行開,我就即除褲解放。沿沿不絕嘅水,夾雜住偏軟嘅硬塊,雙腳微微的抖震,係爽、係興奮、係醒神嘅。
心裡面畫面嘅右下方,亦都跳出一個方格,上面寫嘅係
「成就解鎖:大陸4A級旅遊景點痾屎」

呢個金achievement 真係唔容易

(待續)

印度嘅衝擊係大,但昆明下部份嘅衝擊可以令我突破自己

寫埋下部先:

睇完紅土地,就坐返4-5個鐘車回程。
上車前司機例牌叫我地去定廁所呀嗰啲啦。
車程過咗一個半鐘左右,司機喺個休息站停咗車,再次叫我地去定廁所,因為之後上高速公路成2個半鐘無廁所㗎。

我喺休息站度痾咗篤尿,再感覺下個肚:無事丫,好平靜,完全無搞肚嘅跡象。

可惜,我唔記得咗,暴風雨嘅前夕,係好平靜嘅。
上咗高速公路大概20分鐘,我耳邊響起咗「使徒來襲」嘅音樂,今次真係仆街了
我好平靜咁問個司機「下一個休息站還有多久呢?」
點知個答案係:「現在直接去酒店了,不堵車就大概2個半小時多一點吧」

2個半鐘?我嗰下覺得我未必頂到半個鐘
嗰陣我望下架車(架車係㗎小型貨van黎,我朋友坐車頭,我同女友坐後面),地下有個細紙箱,我嗰陣諗起「哪兒來的屎」潮文。。。。

Ok,最壞嘅 back up plan有喇。
而家睇下頂到幾耐,真係頂唔到先「又哪兒來的屎」。
我同我朋友、女友講,我有少少肚痛,想䀫陣。
就較低張櫈䀫埋眼,叫佢地到咗叫我,我即刻入心如止水mode準備挑戰極限。

連登屎尿post無得輸都睇得多,忍屎係分階段嘅,捱過一個衝擊,就會有幾分鐘到10幾分鐘嘅一個緩衝區。
我經歷咗成8-9個衝擊,由明鏡止水到心無雜念,再到將所有集中力全部放喺屎眼度再翻去明鏡止水再loop 過,中間有好幾個衝擊勁到我直頭睇到白光

我個躺姿,由普通平躺變到打側躺,因為加埋隻手,就可以利用張櫈嘅反作用力將兩面屁股夾得更實:

示意圖:
[/member][/member]

中間我個朋友問我:「你無嘢呀,你成面青晒喎」
我連答都無答,只係做咗一個🤫嘅姿勢比佢就當答咗。
而識咗20幾年嘅朋友果然明白我,只係回一句:「頂撚住呀,就快到」

兄弟,在心中

我嗰陣女友見我流晒冷汗,仲用紙巾幫我抹汗。
係好有心嘅,但可惜丫,嗰刻其實我情願佢幫我手撳實我個屎忽

忍撚到個人由個樣由安詳離世咁去到面容扭曲,
但個人一直好似hulk咁樣手瓜起晒展咁撳住邊屎忽。
過咗唔知幾耐,終於到目的地,隻手直頭因為用力過度有少少痺痺地。一停車,我朋友已經即刻幫我開埋門,講咗句:「行先,行李我搞得掂」。

我抬住艱難嘅腳步,一步、兩步、三步咁行去廁所。
呢兩個幾三個鐘嗰種堅定意志同身體嘅忍耐力,絕對係我暫時人生以來最頂尖嘅。誇張啲講,我嗰下嘅集中力同世界杯決賽射最後一球十二碼嗰個射手係無分別:

所有榮耀、之前點慶祝?射失咗會點?等等所有問題根本不存在,心目中就只有個波,同龍門。

唔同嘅係,我心目中只有「夾撚實個屎眼咪放鬆呀,一鬆就GG」
應該係呀不過嗰陣無人
妹尾河童有本書講佢好多年之前去酒店
有平又有貴咩款都有喎
唔知點解咁多年我仲記得掉宵夜果幕
衝擊完有緩衝區果下形容得好生動 作為玻璃肚人士非常理解你果下既處境
留個名

前幾日睇果籽旅遊去印度恒河
諗番十幾年前去印度

睇番而家既印度
恐怕過多十年廿年
除左網路通訊進步外應該冇咩點變

我抬住艱難嘅腳步,一步、兩步、三步咁行去廁所。
呢兩個幾三個鐘嗰種堅定意志同身體嘅忍耐力,絕對係我暫時人生以來最頂尖嘅。誇張啲講,我嗰下嘅集中力同世界杯決賽射最後一球十二碼嗰個射手係無分別:

所有榮耀、之前點慶祝?射失咗會點?等等所有問題根本不存在,心目中就只有個波,同龍門。

唔同嘅係,我心目中只有「夾撚實個屎眼咪放鬆呀,一鬆就GG」

喺將2個幾3個鐘谷撚咗咁耐之後,我狠狠咁將嗰個廁所轟炸到體無完膚以獎勵自己嘅努力。

由廁所出黎,見翻我朋友幫我同當時女友搬晒啲行李等 check in,我忍唔住上前攬一攬佢。

真係要講句:Thx Bro

〈完〉
大陸幾步一個cctv
影到快相就罰 緊係冇晒啦
結論係:中国人係要管既
個男主持又係痴痴哋
係舊登睇過1個故事:

事主係做製衣既,攞住d衫既樣板去同個印度佬傾生意…

印度佬見件衫有個袋,就問:如果要加多個袋收多我幾錢?

事主諗住有生意就報大少少,點知個印度佬就話:ok, 咁我唔要呢個袋,你減返呢個價俾我

利申:唔熟製衣,唔知呢件事真定假。
係車笑左出聲
去到你會發現根本唔存在呢d靚女
我都聽過D同事講D 類似既事,出長差去印度,帶左兩個喼,其中個半喼全部都係水, 之後有其他同事出差一兩日,要再帶水去救濟
印度d書都會有1-2版叫人去打針,唔好飲當地水等等既…
潮文

講起大陸廁所 我記得好耐以前去過內蒙古某一間好鄉下既餐廳, 老闆同佢成家都係住係餐廳入到。
我個陣用佢地個廁所, 頂你個肺, 核突到呢。佢地個廁所 基本上只係一個木桶, 儲左成家人既屎尿 仲要勁多烏蠅係上面飛黎飛去, 我個陣真係頂唔順, 唯有忍住返酒店先用廁所
好撚癲
2個幾鐘真係好勁
十幾歲果時 仆街家姐霸住個廁所沖涼
忍左9個字都未出黎 知到就黎頂唔順
執隻洗地筒係個廳痾屎
好似林雪咁
呢啲真係好兄弟
美食post有人post過
即入面果D係洗手薯蓉
再諗起印度人用手抆屎用手食飯
https://www.youtube.com/watch?v=QrYzA8X6enY
既然咁多人嗰陣冇上網咁仲點資訊好發達
睇呢個post好似打緊仗咁好撚刺激
好多有良心嘅喺六四之後唔係犧牲就係流亡
阿芳素芒果都好出名,係咪真係咁難食
如果去歐美/日韓出去食當地人食嘅野係無問題嘅,但如果去印度呢類發展中國家真係情願食酒店野算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞