《印度平反》想分享一下我差唔多20年前去印度嘅所聞

1001 回覆
3427 Like 42 Dislike
想像到
地方咁潮濕
垃圾山慢慢腐爛嘅惡臭
屌鋏型攻勢
唔止旅行書,小說寫到仙境咁
CLS
樓主寫依篇文嘅最終目的係咪想歌頌你呀爸
印度呢啲地方就算行民主制度都發揮唔到民主嘅功效
做過酒店都知
印度客絕對係閪客no.1 佢哋上到房可以十分鐘內整亂間房所有野
第二日執房間間房已經臭晒亂晒🤢
去過斯里蘭卡覺得好唔錯幾舒服 識有人去過兩個地方 話印度會顛覆你既想像 level唔係同一個層次
利申 想去見識下可以有幾癲
佢早排(19年12月)黎過香港,嗰陣反修例示威佢都主動要求我帶佢去睇下,佢睇啲報道覺得香港咁樣係好可惜嘅。
嗰陣都有出黎食飯飲嘢聚下
原本仲約好舊年我搵個機會出差去英國探佢,可惜一個武肺

近況方面。。。佢同佢老公結咗婚,早半年唔夠生咗件
不過當時因為武肺,佢生嗰陣連老公都唔陪得佢
有機會出下文詳細啲補完先(不過可能要到月尾先得)
我呀爸有
同埋冇去過印度搭火車算唔算冇去過印度
無錯!!!!!!!!!
但我唔太肯定之前形容個畫面係咪佢片入面出現
之前呢到有人po過非洲飛哥D片出黎
雖然果到D設施好落後 但出奇地整齊同乾淨
10年前去過印度
住左5個星期
完全同意樓主果陣臭味
雖然我到第二個禮拜已經習慣咗

5個禮拜之後返嚟
屋企果兩個三歲細路都有嚟接機
一開始見到我係跑過嚟嘅
但去到一米距離左右
一個已經喊同擰轉頭走
另一個非常之勉強咁遞上一支花⋯
而家冇人提金磚五國
嗰晚食咗乜?
我唔知喎,因為我一返到酒店就已經攬撚住個廁所潮吹咁(嗱,加甜呀嘛)噴屎。我唔係講笑,唔係普通肚痾痾水、痾爛屎嗰隻,係真係好似早幾年不幸猝死嘅潮吹女王紅音瑩(RIP)咁噴法。啲屎水係散彈式咁噴落個廁所度,中間仲要夾雜住一大堆空氣(即係放屁),搞到炸出黎嘅屎碎每一塊都係細細塊大約1cm X 1 cm。

見証新一代潮文誕生
正解

買可樂都要抹乾淨個樽/罐先好開
佢哋就咁在街擺地下
我之前去愉景灣 去之前已經諗住食果間印度餐廳
但去到見到格離D餐廳都有客 得呢間無 夜晚都係咁
一入到去即刻聞到好臭既體味 個侍應一行出黎 隔勁遠都聞到
但都照坐低食 之後都好擔心廚房入面D衛生情況會唔會好差
不過好彩個餐睇落都正常既 食完都無肚痾
我仲用緊電話線上網
佢都係想大家讚佢醒
越南好野黎
北部中部南部都有野玩
同埋真係唔算落後

印度呢啲真係一世Blacklist
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞