【Disney+】The Falcon and the Winter Soldier 劇透討論區(2)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
係 見佢仲大力過打serum嘅人
宜家真係好奇 佢能力點嚟
spidey力量係ca十倍以上喎
點會接唔到
on9幫美國政府做嘢,比人威脅家屬都可以唔搵政府幫手保護
walker又係on9,兩次知道人地係邊度都唔搵政府call馬
成隊super soliders兩條普通人唔call馬去打,乜撚嘢劇情嚟
仲有你個世界又有hulk,又有大媽,又有紅女巫,蜘蛛仔,
你同我講仲怕血清令人腐化
我屌你啦,
新美隊個friend講得最啱,問題係邊個打
估唔到成集最好睇個位係呢度
意外俾蜘蛛咬
mcu冇講係基因改造蜘蛛定中幅射蜘蛛
上集咪送咗佢嚟德國
但唔知點解上集後半段
班士兵就唔見哂 得返佢2個
佢係胸禁明到好似有好短咁同ned講過話比蜘蛛咬
on9幫美國政府做嘢,比人威脅家屬都可以唔搵政府幫手保護
walker又係on9,兩次知道人地係邊度都唔搵政府call馬
成隊super soliders兩條普通人唔call馬去打,乜撚嘢劇情嚟
仲有你個世界又有hulk,又有大媽,又有紅女巫,蜘蛛仔,
你同我講仲怕血清令人腐化
我屌你啦,
新美隊個friend講得最啱,問題係邊個打

冇抵觸喎
如果令到觀眾討厭佢其實某程度上佢演得好
個角色就係要惹人討厭
外國有人send death threats 就真係太激喇
似係剩係想殺新美隊,個女人係出刀沖埋去新美隊度
人都炸死埋,而家又玩仁慈
好似有講過比蜘蛛咬
應該都係費事又要拍Uncle Ben死多次同比蜘蛛咬嗰啲先冇講啫
可能後半段佢打咗針 更加衝動咗就咁同battlestar兩個人到去
MCU未交代過 其實之後點作都得...
或者可能永遠唔提
大路應該係都話osborn整隻蜘蛛
但仲勁過serum
根本血清去到而家近乎垃圾嚟,勁過普通人咁解
咁放炸彈個個都係Karli啫 係車到個時個男都唔知情嘅
唔call馬去打之後比人殺咗真係膠
我係話佢仲係度驚血清令人腐化真係on9
你驚紅女巫發癲好過啦
隊長全力=Thanos一隻手
仲想話你太快 原來真係都要爆po
漫畫John Cap /US Agent係拎手槍
所以我覺得做得幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞