【Disney+】The Falcon and the Winter Soldier 劇透討論區(2)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
好憎John Walker
人多過對手姐
Sam同Buck都已經打到有兩三個一仆一碌咁
齋講呢套
寫villain好過hero
而Zemo同John Walker好搶
之後套Loki更加唔洗講
呢個好難比嘅 steve對住佢點都留手留力啦
個班打過針嘅普通人 點夠佢地打啊 仲要發覺jw都打埋針 而且karli岩岩中咗槍
咁佢地諗住殺jw啫 可能無諗過殺battlestar呢
唔好唔記得班友本身平民黎
上集炸樓都呆撚咗啦
仆街殺咗黑人
突然醒起blm
又撚廢
又無內涵
今日Sam差啲同Karli講掂數俾佢條撚樣搞禍
又撚自卑
咁都好鍾意
條撚樣似mission大過一切個type soldier
佢地剩係想摧毀舊時代象徵(個盾)
所以綁起左戰星就係廢時殺啲唔啦更既人
點知戰星走甩左黎幫拖,karli反手一下無情力就死撚左
Steve唔會咁
不過Steve嘅性格都會壞事,CW就係
但JW啲自卑加軍人性格仲災難
班卒KO 晒成班男,班女見到條友走左先收手走人
bucky可唔可以爭氣d.....
話哂都dora milaje啵 都唔算卒架啦
就係博士打完第一次整左個Red Skull出黎,所有博士先揀Steven,如果揀ca1果個分分鐘另一個Red Skull
又撚廢
又無內涵
今日Sam差啲同Karli講掂數俾佢條撚樣搞禍
又撚自卑
咁都好鍾意
條撚樣似mission大過一切個type soldier
其實正路軍人就應該全部都係jw 呢type
cap 1個陣時軍方初期選擇打serum 個條友都係類似咁既款 (好似仲貪生怕死D添 jw 好好醜醜都叫有正規軍功 有犧牲精神)
只係博士堅持要將個serum 打係一個有同理心既人身上
就係博士打完第一次整左個Red Skull出黎,所有博士先揀Steven,如果揀ca1果個分分鐘係另一個Red Skull
Endgame咪俾Thanos打爛咗囉
第一次見同公路戰嗰陣有撚留力咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞