【Disney+】The Falcon and the Winter Soldier 劇透討論區(2)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
但見有youtuber笑佢今集跑冇上集追貨櫃咁快
點解zemo會咁急殺個博士呢
阿sam最多都係好過黑寡婦啲啲特工少少
佢都應該殺唔少人
thunderbolt
笑撚死佢上集追貨車快撚到同埋內戰佢 隊長同黑豹3個跑得快過私家車
睇返CW, Bucky殺完Stark夫婦拎咗幾包super soldier serum返西百利亞,整咗幾個winter soldier

同埋Abomination都成功注射咗super soldier serum

即係今集死個doctor唔係Erskine後首個做到super soldier serum啦

呢個算唔算係BUG,個Doc參與得政府研究無理由唔知

反而Bucky點樣強化就得zola幾句講咗就算
所以先話對比唔夠大
反派個理念都係為咗幫人
sam係ca2係唔夠十字骨打
佢係一個好好打既普通軍人
今集同Sam慢慢跑唔想抌低佢
其實軍佬最唔care殺人佢地學最多既就係你唔殺人 就係人地殺你 只係隊長左膠道德撚
咁都叫悶其實鋪幾個舊角色出場已經係有進展啦

係咪唔明劇情講左咩所以就覺得冇進展
悶到死,bucky又唔識飛上天放個大魔法
hulk個隻怪獸唔算啦佢話佢跟cia可能唔知shield啲嘢掛 況且isaiah都算係成功
同埋應該講自己複製得最成功 話連部機都唔使
已經走咗佬
唔係偶遇都唔知點搵返
咁巨腸二戰都應該殺唔少
醒番之後幫mother fucker執行任務有無殺到人/殺咗幾多人就唔知啦
應該頭兩集要整黑白講sam同bucky咁就夠哂刺激唔悶啦
其實冇人搵sharon 係fury既錯,因為係佢跟
套野6集用左1.5億美金拍 應該仲有d野睇下既
唔會啦,誤會都解開左,都無左敵對理由
都係Peter Parker跳得最好
今集睇到頭都雲,咁多分枝
Endgame一開始個d screen有show到Sharon化左灰
即係班Avengers知道Sharon既去向,但化灰前、Blip後都冇人搵佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞