【Disney+】The Falcon and the Winter Soldier 劇透討論區(2)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
Gog有佢首aint no mountain high enough
thor好似都有一首
有冇人覺得呢套野Sam 同Bucky 成日比人禁住打,
冇以前MarvelD戲路一個打十個,而家睇佢地 D打鬥片/槍戰都係比人屈/55波/危勝咁,睇到佢地好慘咁,
Sam 得對翼(仲要比人打返轉頭),Bucky都係赤手空拳,次次都比人火力壓制
同埋而家變左好似偵探片查案咁
不過sharon今集好型
d budget放哂係第一隻同最尾啦
第一集頭10幾分鐘電影Budget特技

睇劇預左睇多d世界觀野 少d打
Matripoor咁cyberpunk ,高樓大廈+九龍城寨feel

仲要無引渡條例,仲唔係香港黎
新加坡黎 支旗都差唔多
今集好睇過頭兩集啦
情報量又多過頭兩集
殺回歸委員會班仆街就啱架喇
ZEMO係爆粗BAND友,戴頭套戰鬥力提升?
似雪國列車個黑人囉
講真
SAM係唔夠班做隊長架喇。
應該呢輯個尾佢都冇得做。
不過識到ZEMO,應該可以解決財政問題了。
一早劇透哂係佢做啦
話時話Zemo算唔算同Thanos係唯二可以達成目的既反派?
仲有Ragnarok嗰隻火焰巨人
睇預告Sam下集拎返個盾?
Zemo漫畫都係口水佬
本簿係Steve留比Bucky
Superheroes shouldn’t be allowed to exist
問過Bucky未
WWII個陣其實red skull都有打serum
跟手Bucky比人捉咗Steve去救佢個陣已經test緊佢
跟劇情個FLOW
SAM完全唔夠班,咁我都想睇吓之後3集點樣夾硬扭轉到嘅。
超立方高要求係咪笑話嚟
飲完杯嘢要
劇情殺Bucky
但睇美隊2又好似唔係咁講 定係有bug位 zola話佢跌左落山跟住切左隻手打血清就變左九頭蛇打手 定係我記錯佢比人捉左個陣已經打左血清 之後跌落山後係純粹比人切左隻手冇再打
感覺呢個新captain 會死
屌 勁多youtube 片惡搞Zemo 跳舞笑到仆街,又有埋蜘蛛俠3
其實係咪定律嚟?
啲前反派加入主角陣營就一定會膠化,搞笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞