【Disney+】The Falcon and the Winter Soldier 劇透討論區(2)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
悶? 竟然話我Marvel野悶? 唔得呀!!快d一齊負皮佢
要就返Sam佢地呀
Cap一路都有殺人喎
今集感覺似John Wick

ZEMO第二集尾咁撚型, 結果第三集變蜘蛛仔孜講野派膠又跳舞
今集其實幾好睇,Zemo partner Sam+Bucky效果唔錯
唯一兩樣嘢覺得有D夾硬嚟係Zemo由ex-military變咗大有錢佬,CW個backstory即刻唔同晒
Sharon又係忽然富貴,其實點解唔可以貼地少少
咁先合邏輯吧,
冇超能力又冇錢,打飛機就得
上集成碌木咁,又打得冇以前咁勁,d人咪屌囉,點知今集即刻打返,仲要型到
唔同意。Zemo喺MCU嘅設定係有military training 嘅平民
CW嘅吸引之處係一個ex-military只要有時間耐性,佢一樣可以disband你隊avengers
同時你會覺得Zemo真係好聰明
而家有錢仔呢個設定變咗CW好多嘢都唔合理
Sharon又係搞到好奇怪,Falcon著草兩年窮到燶
佢反而風生水起,仲好過做CIA嗰陣
中左六合彩
Sharon撈偏門
Sharon同Zemo好正
之前CW就會有6個super soldier會顛覆國際平衡
結果依家成隊super soldier係條街度就靠sam佢哋
個壓迫感差啲
做賣相師
佢應該唔簡單,仲有秘密無講,臨尾上咗架車度,唔知佢而家真正身份係咩
咁super solider真係唔係好勁
出其他英去打就輕鬆打哂冇嘢睇啦
Cw嗰堆本身係hydra頂級特工
智力同技能本身應該高而家呢堆幾班
Cyberpunk2077
係 重睇啦
Sam今集做小丑 笑撚死
應該好難唔記得隊長轉頭就嘴佢。

屌 好撚慘 隊長嘴完佢之後原來無搵過佢

起碼都交代下佢地最後都夾唔黎/講返都係鐘意佢阿姨多啲會好啲 架下好似講到個個當佢condom 咁
應該未
佢背後好似又係有另一個組織咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞