【Disney+】The Falcon and the Winter Soldier 劇透討論區(2)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
淨係記得佢俾美隊玩弄感情
個演員自己都po呢段係ig
佢似係有啲心理障礙
太想同winter soldier切割,潛意識限制住自己咁

今集要佢"扮winter soldier"反而令佢放開咗
I am a "Baron"
但我都係覺得佢要有返咁上下財力
先可以係civil war又搞爆炸 又搞停電之類
係冇諗到咁撚有錢啫
會唔會幫Sam解決財務添
佢地應該冇接受訓練過
理應弱d(??)
上集打到佢哋仆街喎
我覺得Sharon背後係有組織/有team人
有啲槍似係佢哋開
因爲好似係由唔同方向射過嚟咁
最多血好似係畀佢飛刀插中手嗰個?
博士
Sam: We live in a society...
你知我當你係咩架
飛機杯咋!
比賤男巨腸搞到而家咁
希望Bucky會幫兄弟埋單
Civil War果班未打serum之前手段已經好勁
我講緊"策劃" "臥底" 之類嘅能力
純粹好打唔夠用 比槍射得死
肉地
軍佬做潛入任務唔熄電話
今集個look係正,ca3件吊魚背心
但都係覺得hayley atwell正d
雖然同巨腸真人一樣都係癲癲地
CW 十字骨個堆係咪SUPER SOLDIER咩?
但十字骨本身就打友同埋強大組織人士
好打過sam小事,什至好打過black widow都唔奇
CW唔見得佢唔夠black widow打
呢條線都幾有機續集
wanda就比較連接去dr strange上大銀幕 ,有冇續集難講d
我又唔覺佢CW入面有展示過咩財力...
爆炸呢D對一個ex-military嚟講小兒科,Karli窮到燶都可以炸咗GRC個facility
停電個device似係佢homemade,同埋咁有錢就唔使自己搭民航機去Siberia啦
根本就係Marvel特登改Zemo個背景去合理化F&W嘅情節
Zemo幫佢地應該都係有自己嘅agenda,係睇佢幾時變節啫
唔係講緊crossbone,係西伯利亞雪藏左個幾個
仲未見到loki既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞