【Disney+】The Falcon and the Winter Soldier 劇透討論區(2)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
有更多素材 比人剪佢同tobey dance Battle
講過話隻手都係佢身份嘅一部分
所以一齊化灰
正如其他人都唔會化淨件衫
隻手人地整嘅 隨時set咗order唔郁得wakadan都得啦
但佢係由嗰隻手化灰先 真係有d怪
好可惜,女巫化灰化埋件衫
john walker 最後會唔會變左hail hydra既CA
再睇多次 覺得成集打得最好睇係Wakanda
一野飛插住jw個盾 型撚到
WKD 48 好正!
有女揸到CA shield
政治正確
Zemo真係好撚正
俾Sam話一話佢之後即刻擰返直個頭
第一二隻仲有d悶
今集真係黎料
John Walker 擺明係黑化做boss
仲要係黑人添
下集要睇下國際(除中國)既輿論反應係點

在北京,外交部發言人華春瑩回應說,美國隊長在拉脫維亞犯下嚴重罪行,這些殘暴罪行應受到國際社會一致的強烈譴責和聲討。

華春瑩指出,拉脫維亞人民的命也是命,美國政府應該深刻反思,並將兇手繩之以法,向拉脫維亞人民作出正式的道歉,並向國際社會鄭重承諾永遠不再犯這種可怕的罪行。

華春瑩又說,美國軍人犯下如此殘暴的罪行,美國政府是不是應該感到羞愧?

外交部另一名發言人趙立堅早前在Twitter發布短片,顯示一名穿著美國國旗的美國隊長,持盾劈向一名拉脫維亞男子頸上,盾上染有血跡。帖文強烈譴責這類行為,並要求追究責任。
拉脫維亞人民睇戲多喎
個個不慌不忙
重影片
個盾有血果幕幾型 同埋其實個黑人幾好人但咁快死
on9
唔知點解我反而幾鍾意john walker, 真實好多,冇咁多大仁大義假慈悲。
https://drive.google.com/drive/folders/1mlpiPMDtYtSGUYdzplxLYXNhIVJBSfHK?usp=sharing
Update咗新一集
遲係遲啲 總算一晚做晒
辛苦美漫巴了
仲有好多,what if、鷹眼、she-hulk⋯

John walker嘅自信建立喺權力(美國隊長嘅地位)同力量(超級血清)之上
美國隊長嘅精神唔係呢啲

同時我都覺得sam太左膠
俾bucky做最好,唔計佢做ws啲黑歷史,根本性格上能力上最啱接盾
個人能力都勁過steve
純隻揪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞