【Disney+】The Falcon and the Winter Soldier 劇透討論區(2)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
借time stone嗰度咪話還咗石就冇事囉
同埋Captain點返嚟原本個時間線比盾
下套播埋loki就冇劇了?
What if你當唔當劇
其他仲有鷹眼 ms marvel未知拍好未
好似話成年都會每個禮拜有一集出

洗唔洗咁大頭
預定2021年既仲有what if, hawkeye, ms marvel
其實Bucky做白狼時幫過wakanda d 咩?
https://youtu.be/gLOuS94e-b8

有背叛過五十次咩 點計出黎
會唔會穿越見到Bucky同Sam
千幾歲人50次literally stabbed someone in the back算少啦
計埋背叛人應該多好多
還咗石唔係等於冇事 只係還咗石可以eliminate左冇石果d時間線
而老cap送盾就bug黎 理論上cap決定唔走果下已經唔係主時間線
吓?成班thanos軍團比你搞掂咗都唔算新timeline?
即係thanos軍團比人搞掂都係正常timeline
咁點為知正常timeline其實任你up
但咁都冇去捉佢班人
Loki就比人捉咗
佢唔走都冇影響之後既野應該
因為冰封果件醒返繼續做佢要做既野

有解釋過old steve特登翻黎主timeline交盾
咁個盾喺邊度嚟
係wo冇留意
所以po頭我有變老嗰個concern﹐我唔覺得冇冰封仲會有盾﹐假設冰封咗會變老﹐唔冰封唔變老﹐唔冰封又交咩盾呢
佢唔走都冇影響之後既野應該
因為冰封果件醒返繼續做佢要做既野
咁個盾喺邊度嚟
係wo冇留意
所以po頭我有變老嗰個concern﹐我唔覺得冇冰封仲會有盾﹐假設冰封咗唔會變老﹐唔冰封變老﹐唔冰封又交咩盾呢
正義既朋友大哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞