圖表分析 PR 點用 All Talk No Action 洗你腦,用 meme 指導你既思想

1001 回覆
621 Like 101 Dislike
講真,我真係唔理你係邊個。講嘢有證有據就得。就算五毛都好,唔通五毛,喺冇spin走話題, 冇用邏輯謬誤,有理有據陳述事實,都要屌鳩佢咩?咁唔啱㗎嘛
相反意見就係PR係5毛呢啲叫陳述事實?
呢啲當然唔叫,我只無舉個假想例子出嚟,去指出唔應該因人廢言
呢個post內好多人因人廢言緊
隻過街老鼠比人屌就屈鳩人係5毛,依家係邊個因人廢言?
唔好因人廢言唔適用於世柒呢條網絡過街老鼠
黃世澤有冇因人廢言,並唔係其他會員有冇因人廢言嘅理由嚟。唔好喺度用你也一樣謬誤去詭辯
話時話我都想出post有錢收
最好就學啊世柒哥同劉世良國父咁喺國外指點江山,指住依個就五毛,嗰個就PR咁
個 post 明明多人回又多 like 多過陳雲隻狗 茉莉花園個放負 post ,但竟然比人拉到出熱門 ,心照啦連狗
佢哋拉咗我出嚟梗係潛水
同埋咪屈我五毛,我個國係香港
得罪講句
劉國父都冇世柒咁on9
我幾時話唔可以屌佢? 打完稻草人未?我係話唔應該用你也一樣謬誤詭辯
佢地合作拍片,國父自己down自己grade
個 post 明明多人回又多 like 過陳雲隻狗茉莉花園個放負 post ,但竟然比人拉到出熱門
其實ATNA回應多人回應係因為多人屌

利申俾人屌過
我係話緊#176,你係佢嚟
佢屌我地就叫理性分析
我地屌返佢就係因人廢言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞