圖表分析 PR 點用 All Talk No Action 洗你腦,用 meme 指導你既思想

1001 回覆
621 Like 101 Dislike
有無 pr List?
唔係唔講得,係講緊同果D互屌 post 一樣,明知係分化放負既陷阱就唔好踩落去做幫兇惡化件事,係人都知連登有 PR,係 PR 先咁驚無人幫你地分化
我呢排只係推泰利哥D POST 無入cctoy 一定係投左共
太多真心膠,所以唔會比名,自己留意
世柒哥望到自己班fans有感而發
係人都知有 PR,但係無人知點證實 PR 存在
屌笑 又話唔係唔講得 又比你Mark 撚哂名做風記
同Poly 出黎要Mark 名有咩分別
除名要五十歐啊陰公
死啦 我係呢個POST 咁屌法會唔會入List
我都唔想,上次寫完 ATNA 篇野,我由 TG、FB 到 連登 都狂比人開名屌

就知中左 PR 紅心,咪查落去囉,班仆街分化得咁過引呀拿
準備好交五十歐比世柒啦
係wo,甩P太耐唔記得左

我得閒就幫你推下po算啦

Too long do not RT
分咩化,你撚係同路人
唔會,因為變左 meme 係真心膠

下下同主流意見唔相同

之後就話啲人比人洗左腦

比別有用心嘅人煽動

唔去分析/尊重其他意見

同柒婆一9樣
你可以點右上個 "..." 以此內容建立新主題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞