圖表分析 PR 點用 All Talk No Action 洗你腦,用 meme 指導你既思想

1001 回覆
621 Like 101 Dislike
所以成日都講根本好多連登仔骨子裏同支那無分別
只係要一言堂 唔岩聽就一定係五毛PR
口就講革命,但思想上根本無進步過
hi martin sir
民智低落革條撚咩
俾黃絲打贏港共支共整埋個民主政權過多幾年又咪會彈個韓國瑜出嚟賣港
德國依家先係晚飯時間
真 駁唔到
Yes 我五毛

熱狗 藍絲 PR 五毛 鬼 藍絲 黃絲 龍門打手 渣家軍 我差唔多比人屈哂架啦差未比人屈係泛民咋我
係唔係 你自己心照啦 真係當人戇鳩㗎?
總結 國際線有部份成果,但仍然未夠 仍需努力 國際線繼續
你唔係,咁你點知佢係唔係熱血公民?

仲可以100%保你唔入五毛list,樓主一定係世柒肚入面條蟲
咁識分架,比人帶風向唔通中招果個又五毛咩
係,我上個 post 都講左,ATNA 同 Trump vs Biden 係分化國際線既手段:

all talk no action 係 PR 分化國際線既手段 - 個別 POST 細心分析
https://lih.kg/2428980
留名
世柒又柒
笑死人咩世柒
又比人屈澤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞