圖表分析 PR 點用 All Talk No Action 洗你腦,用 meme 指導你既思想

1001 回覆
621 Like 101 Dislike
碌落去最底,將 # xxx 打入個 cell,左邊個 cell =隔離個CELL-1
(代開)圖表分析 PR 點用 All Talk No Action 洗你腦,用 meme 指導你既思想
https://lih.kg/2449549

幫你開了,只打左頭,其他野你自己寫lu
邊度有圖?一堆excel data咋喎⋯⋯

係到屌世柒既小心比風記Mark 名
要交五十歐羅除名架陰公
幫推1
唔岩世柒=洗緊人腦=PR/五毛
要做PR 定 五毛就你諗你啦
#1 係 original post 黎,咁咪要 -1 囉 on9
人血九大鬼係下亞手足抄五毛手法整既洗腦 term,用黎對付幫中共做代理人班契弟 呢d叫以子之矛攻子之盾
光明正大咁認自己洗緊人腦
榮光 同 光時 唔通又唔洗腦咩 好記易用咪得
因為 all talk no action 係 PR 放負同埋同事實不乎
得啦得啦,知你啲共產黨思維夠晒根正苗紅啦
成個post都只係人身攻擊樓主個身分,而唔係討論樓主講嘅內容
連登有幾多五毛同PR手照啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞