圖表分析 PR 點用 All Talk No Action 洗你腦,用 meme 指導你既思想

1001 回覆
621 Like 101 Dislike
我叫人用 BNO 走得罪你隻 AA 狗??
u are yellow siu kin?
澳洲 update 下

澳洲篇
預左有人講 all talk no action,呢到列下澳洲做左乜:

1. 破例比許志峰入境繼續國際遊說
2. 軍事上同印日台美聯合對抗中共,最近派軍機入中共防空識別區
3. 最早主動支持追究中共武肺責任既國家
4. 同中共展開貿易戰
5. 收留港人直至 2025 年
6. 對中立場多次企硬
樓主話係咪係佢唔會錯
入咗五毛list
好波
美國國內 d 政策真係幾 on9 既,但最中國國策不變,即係話目標相同策略不同,你有邊樣唔同意可以逐個講下
你第一批入
u two not both hot blood people ?y 串he
講得啱
呢個post咁多五毛係到洗版
就知道個方向冇錯啦
一早講左係pr三毛風向post,我咁講親都比人屌同負皮,當然啦,唔排除屌我個啲其實都係pr三毛嚟

佢地目的只有一個,就係demoralization,令你覺得前路冇希望,不如乖乖地做隻豬好過

我個 Post 回覆又多過,like 又多過 茉莉花園 同個 五毛 post ,點解人地可以熱門 #6 #13 但我熱門個邊都上唔到,係班仆街 五毛 拉到沉定 茉莉花園 個放負 post 食左春藥??同埋 #16 證明只要五毛集體行動已經夠上熱門,但我個 post 就上唔到

P.S. 紀錄時間係香港時間 10:05
感覺上Biden有d左膠
同老習講果陣未夠強硬
仲係有d似返左去obama
對中的態度咁

咁trump一開始就未醒的
仲best frd
但當佢一醒 就真係戰狼咁滯

而Biden 比人感覺軟弱
又未有咩實質行動加強制裁
加上競選甚少提新疆香港
係有隱憂的

不過 參眾 同 外交 的睇法
應該似一樣
可以制衡返整體對中態度
但就變左唔夠快去lead
有d似將美國抗中的leader地位
比左其他五眼國家
黃世柒 我屌你老母閪
你老母做雞呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞