圖表分析 PR 點用 All Talk No Action 洗你腦,用 meme 指導你既思想

1001 回覆
621 Like 101 Dislike
推,啲ATNA好撚煩
幫推
再推
我理得樓主係咪世澤
唔好俾踩港撚擊倒

攻擊樓主最勁班人好熟口面
講黎講去幾樣野
外國:all action no talk
叫人做和平野: 做黎有咩用,買贖罪卷
叫人做激進野: 水人送頭
回顧行動: 冇用
當俾人屌: 我之前都係抗爭,睇唔過眼香港人罷工唔成/飲飲食食當抗爭/見到黑警即刻向後退/當手足condom/泛民賣港/連登仔屈毛,所以先出黎屌你班人
我覺得一開始ATNA係真心的
咁岩比人騎劫喪推搞分化

適量的屌下係有用
正如老彭都屌過英政府唔做野
Ted / Rubio 都屌過美政府做唔夠 同 唔快

但被騎劫左就變分化手段
留名學野
呢理服人

我推
講真有思考能力嘅人點會咁易比人洗到腦啊
由之前日日都有手足被強姦但又證明唔到嘅每日一篇(當然我信有依啲事)再加近日啲atna 嘅洗版行為
我身邊真係有人比人洗腦洗到以為拜登上台就等於世界末日
歸根究底都係有一班小學雞見到人玩佢又玩 人講all talk no action佢又講 做撚左免費5毛自己都唔撚知
講到底上連登就唔該自己帶返個腦 唔好人講乜就乜
以理服人
其實黎黎去去果幾個 account,我都睇得出好多真心膠跟左風向,我廢事捉錯人無留 record,你有興趣可以自己跟個表 search。
同意
唔好理果班人就得

一推咁的留言
係人一睇就知無論點
只係見人出post 盲狙

多咁ge留言 -> 一睇就知係堆分化撚
少留言 -> 更加唔洗理

討論返正經野更好
點止,19 年 黃黑旗 vs 藍白旗 都比 PR 當 Campaign 玩啦

其實分化係唔係都有位入

數下上年既分化 TOPIC:

1. 抗疫 vs 自由主義
2. 模糊 35+
3. 簽確認書
4. 臨立會 總辭
5. Trump vs Biden
6. 離開 vs 留守 *2021新增

1. 路線之爭 *常駐項目
2. 和勇矛盾 *常駐項目
3. KOL是非 *常駐項目
4. 黃圈是非 *常駐項目
5. 國際線是非 *常駐項目

不如屌共產黨仲實際
世柒要做風記啊,由佢搞連登五毛List 屈巴打入去開始都已經睇到佢想點,Agree 巴打你句「講到底上連登就唔該自己帶返個腦 唔好人講乜就乜」
同埋再難聽講
咁易就比連登影響到心態同正負面,咁唔好抗爭,搞掂自己理性<>感性管理先
😶
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞