圖表分析 PR 點用 All Talk No Action 洗你腦,用 meme 指導你既思想

1001 回覆
621 Like 101 Dislike
連椰子巴都比世柒話係五毛,世柒實分到啦
講真,我真係唔理你係邊個。講嘢有證有據就得。就算五毛都好,唔通五毛,喺冇spin走話題, 冇用邏輯謬誤,有理有據陳述事實,都要屌鳩佢咩?咁唔啱㗎嘛
五毛無事無幹真係唔得閒理佢地
世柒今次我支持你
唔係

對於連登打手戶口講幾句
https://lih.kg/2449565
Push
我真係唔係 martin,請睇 #125 同 https://lih.kg/2449565
thx 推 post
PR 成功拉到個 post 出熱門又潛水
相反意見就係PR係5毛呢啲叫陳述事實?
我唔係 martin oei 點答
洗版唔係相反意見,係洗腦
呢啲當然唔叫,我只無舉個假想例子出嚟,去指出唔應該因人廢言
呢個post內好多人因人廢言緊
但問題係,有人話其他人係五毛嘅時候,係咪真係因為“只係支持相反意見就話人五毛PR”,定還是啲人就用呢句 “持相反意見就五毛” 嚟屈屈島呢?
早晨世柒
Push
屈屈毛*
做壞事搞「分化」係佢地既「劍」,「不分化」係佢地做壞事既「盾」
隻過街老鼠比人屌就屈鳩人係5毛,依家係邊個因人廢言?
唔好因人廢唔適用於世柒呢條網絡過街老鼠
五毛 (世柒版) 同你say hello
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞