圖表分析 PR 點用 All Talk No Action 洗你腦,用 meme 指導你既思想

1001 回覆
621 Like 101 Dislike
但準確性會成為一個問題

人手search topic,然後逐個入去睇
最後再只睇第一頁既留言,統計合乎你條件既留言
但因為每個人回覆既字句可能會有微妙既不同
唔會個個copy & paste同一句
你用ctrl F 去搵唔會準確
除非你真係逐個comment去睇

但咁樣又引伸第二個問題,主觀性
有無機會條友其實真係唔係ATNA既所謂打手,而真係覺得外國做得唔夠多?你會照計ATNA?會唔會統計有邊堆AC長期ATNA會有公信力D?

引戰同踩港都一樣
你主觀覺得佢想引戰同踩港你就會計?
定一定要有關鍵字先計?

因為咁樣其實你個統計真係無咩公信力
雖然真係好花時間同精神整一個出來
賤種
其實我不太明,除香港名係美國傳統基金會,即係共和黨底,點解呢單野會算Biden做左野(所謂有action),由頭到尾都唔關佢事。
高質post
我真係逐個 comment 睇,個表我整左差唔多 2 日
不過你話有主觀性係岩,所以我無開任何人既名,純粹指出風向已經形成
同埋我上個 post 已講,留 ATNA 唔一定係打手,但好可能係風向

同埋我唔想捉錯人,我連名 record 都無留,不過我有一兩個名我有印象,你有興趣可以自己跟個 list search。

引戰 踩港 基本上唔洗睇關鍵字,睇負評多,多數出現太多負評比人 hide 呢個反而客觀d
你咁計 Trump 任內國會做既野都唔關 Trump 事
sor po過一次
係呀

牙祖可以名正言順口交only

Pin
PR出成積表
個 excel 有我名當然唔會出
你好樣衰呀柒頭
畀人知道excel author 係邊個咪弊傢伙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞