圖表分析 PR 點用 All Talk No Action 洗你腦,用 meme 指導你既思想

1001 回覆
621 Like 101 Dislike
又想打稻草人?
幾時係話唔畀問?
我知係陳述 反問唔係理據嚟。你要話我錯,你就要畀出理據。但係你冇畀出理據

你#222 係因為佢個人, 因而反對佢所講,咁就係因人廢言啦
你#222: "佢嘅人係垃圾講嘅自然就係垃圾"

咩叫因人廢言, #238 #239 我post 過啦, 你去到 #344 #353 都仲喺度曲解
求其貼兩張 冇關係嘅相,你想做乜嘢?
我想做乜同你有關係?
呢度係討論區。你貼得出嚟,唔問得呀?
呢度係討論區,你問得我問題,我反問你唔得呀?
唔問得?
2) 詮釋權都唔係畀你飲噏。你根本解唔到字面意思上我邊忽曲解你。所以你就係老屈我曲解

4) 我上面所講嘅“specific,字面上證明咗我其實係講緊人,而唔係講一件事呀嘛。 我係可以用字面意思證明呀嘛,死撐完未呀你?
“Specific”係我講先㗎 你之後由我講嘅“人”,屈去“事件”度,你已經係曲解啦,仲想死咗去邊呀
你將“specific,屈去話講件事,你呢度咪打稻草人囉
你咪問囉。咁我都係繼續問你,貼兩張完全冇關係嘅相,你想做乜呀?
你到底你知唔知你自己講緊乜嘢?九唔搭八咁
你#222 係因為佢個人, 因而反對佢所講,咁就係因人廢言啦
你#222: "佢嘅人係垃圾講嘅自然就係垃圾"

咩叫因人廢言, #238 #239 我post 過啦, 你去到 #344 #353 都仲喺度曲解
關你撚事咩
我就咁睇兩張相有關係喎 想知再講。
呢度係討論區。你貼得出嚟,就係睇到嘅人都可以問㗎啦。一定關事先問得?你冇撚嘢呀?!
你死全家未
關你撚事咩
pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞