圖表分析 PR 點用 All Talk No Action 洗你腦,用 meme 指導你既思想

1001 回覆
621 Like 101 Dislike
我真係讀過呢本

講開又好似係 明明以前淨係攞all talk no action 黎串下拜登 而家真係咩post都有一堆人po 呢個
知唔知乜叫 是其是 非其非 定你地個個神駒上身
仲有我真係唔係 martin oei 屈夠未
Yes 我五毛我PR 想問邊到收錢,我而家2點鐘仲覆緊計唔計得OT
原來連登仔都覺得講句All Talk No Action 就可以隨便屈係PR,變中共式一言堂岩哂大家口味
支持樓主

講真學pompeo講
都要俾時間人地做野
人地就算有政策都要等時間去見成果

完全唔明alltalknoaction講來有咩用
講左 PR 洗做 meme ,手足真心膠幫左 PR,唔好亂回 ATNA 擾亂軍心

我講啲人剩係掛住人身攻擊你,想幫你篇文講說話
你就話我屈你係martin oei
on撚鳩鳩
醒未,咁撚易因為一句All Talk No Action 就改變到你自己對國際線睇法,咁唔該你翻去讀多D 書成熟D 先上連登
反觀樓主用ATNA 黎斷定個個人係PR 就覺得無問題真係痴撚線
我唔係話你,我話上面果班 sorry 如果誤會做
有用post,推
都係個句 咁撚易亂軍心,唔該成熟D先上連登
屌你係咪 on9 世澤哥,你估 tweeter 打幾句野真係有咁大影響力咩,改變人地國策咩,訓醒未啊
係你地成日屈我話所有人都 5 毛,邊忽係,我有時意見都同 martin oei 唔同啦,又唔見 martin oei 放我入 list
連登一直係香港最大型留言板 ,仲要上得吹水台同熱門起碼幾萬人碌過你個 post
點撚樣啊P牌仔
唔啱聽又五毛pr
分析po有加推

有時好撚奇怪係啲唔關時事,啲花邊po都要引戰,唔知係想將無聊po推上熱門定點
其實有睇我Channel都知

得呢個戶口係真黃世澤

交加街38號梗係唔係我

但黑警同PR手上有幾多戶口我好想知

我就每日update五毛list
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞