圖表分析 PR 點用 All Talk No Action 洗你腦,用 meme 指導你既思想

1001 回覆
621 Like 101 Dislike
依啲就高質post 啦
你無指出OP 有話specific 邊個係PR的話, 咁你話"要人自證自己唔係pr"
咁你咪係打稻草人囉
佢啲圖只係講啲post 入面回post 有回ATNA 嘅有問題
而唔係開post 嘅人, 圖入面無畀出邊個有回ATNA, 亦無畀出邊個有講ATNA而同時佢覺得有問題
咁邊忽specific? 話你打稻草人, 無話錯你啦
佢啲圖只係講啲post 入面回post 有回ATNA 嘅有可能有問題
而唔係開post 嘅人有問題, 圖入面無畀出邊個有回ATNA, 亦無畀出邊個有講ATNA而同時佢覺得有問題
咁邊忽specific? 話你打稻草人, 無話錯你啦
無睇錯好似有埋啲人嘅會員number
下次我 draft 完比你出好無,要遊擊出 post,明明我個 post 大量人回都比五毛拉到出熱門
無,你自己睇清楚
嗰個係開post 嘅人
但以OP 文字所講, 佢唔係講開post 嘅人有問題
而係post 入面有人亂用ATNA 先有問題.
咁又真係唔係幾specific,最多叫暗示打個句嘢嘅人係pr啦
咁你#268 即係打稻草人, 我無話錯你啦
傻閪佢串緊我都睇唔出

回要又多過 like 又多過 茉莉花園 個 post ,唔知點解人地可以熱門 #1 但我熱門個邊都上唔到,係 PR 拉到沉定 茉莉花園 個 post 食左春藥??

P.S. 茉莉花園 係 陳雲打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞