【少甜】《吸血鬼係香港搵食真係好拎艱難》

1001 回覆
279 Like 8 Dislike
如果我發夢咁多野睇都幾過癮
幾時上林林林屋企玩
如果我發夢咁多野睇都幾過癮
幾時上林林林屋企玩

上去打鳩佢就有
我以為喲雨係精
一條條,有尾巴
第77回

「等我將佢擊落啦。」我話。我已經準備好隨時用手掌汗炮,炮打外星人。唔知點解我右手前臂變成左一支炮,無左隻手。「今次真係打到黎喇。

「喂,你小心呀!」劉龍跑得唔夠我快。

不過我而家先知,劉龍唔係想叫我等埋,原來係小心前面真係有隻外星人跌左落黎。

人頭,加觸手。不過非常巨大。

「哈哈,食屎啦大仙。 」我準備發炮。

「我勃唔起佢!!」劉龍話。咁當然啦,幾時見過八爪魚有J先得架?

「哇!!」唔知乜野捉住左我隻腳,扯到我去半空。

「哇!」我進入失重狀態。正常情況,人體係夢中出現叉腳既感覺會立即清醒。不過我竟然無醒到,因為我被人強制困住左係夢入面!

「觸手呀華仔,射斷佢!」劉龍係半空,不過完全幫唔到手。因為佢只能控制JJ。真係浪得虛名囉萬J王

「屌你幫拖呀!」我比條觸手扯黎扯去,搖搖下完全描準唔到隻大仙星人。

隻觸手開始越摸越上,佢入埋去我底底度!!「喂!Stop!!男人唔玩觸手play呀!停戰呀!我投降!!Sorry!!

我經常忘記我係夢入面原來係女人,所以觸手繼續前進,而家已經有3條觸手入左黎底褲入面!!

「嗚呀...」我開始feel到下面自己被人搞緊,而且好爽。唔知係夢入面濕左會點呢?現實既我係咪會射?

突然有隻觸手隊埋黎我個口度,我已經完全發唔出聲!屌,咪去咁入呀我唔玩深喉呀,不過用女仔身玩呢d,連我自己都想打返次丁 丁自己

「嘩,有野睇!」劉龍發動超能力,用超能力黎幫自己打丁。

「唔唔!!!!」我大叫。

----------------------------------------

「你醒啦 ?」Alice問我。佢既口水話我知佢岩岩同我打完車輪,而右手係巨龍度左轉右轉!搞到我有被觸手填滿既幻覺。「射左好多呀今日。」

「搞咩呀...」我眼都擘唔大。「訓緊覺你幫我打飛機呀?」

「咁成日日抖你都訓..我好悶架嘛 。」Alice將龍汁擺入口。

「你整個分身兩個玩百合咪得囉... 」我鬆一口氣。
補title - 第77回 - 觸手
重口味,正

玩具台開左post,照係度問下

是咁的,我好鐘意砌模型砌到成屋都係
我諗每個玩模型既巴打都會遇到呢個問題,就係砌完,有櫃架既就當然擺出黎,無就可能擺返落個紙盒度。又或者耐左要賣左佢。
所以我有個idea,就係搵個地方專擺display櫃出黎既,然後搵幾個巴打一齊擺下模型擺figure擺lego之類既野
又擺幾張檯係度,得閒就上去,砌下模型,吹下水,噴下油咁。又或者有個靜靜地既地方砌下模型唔洗比屋企人話成日玩咁。
不過我見巿面又無同類型鋪頭,時昌只係講緊幾十蚊租個櫃仔 唔知巴打們有咩意見?
租個地方砌模型 good idea
不過冇砌好耐
咩玩百合…?
咩玩百合…?

姐係搞les 好似係
第78回 - 夢戰士

連日黎每次訓覺都會入到同一個夢,令我已經開始熟悉夢世界既運作。夢入面每一個細節,我地開始記得同埋研究緊應對方案,令到夢境既進度能夠去快d。而家最大既敵人係夢入面既時間,因為訓覺時間有限,所以要係夢入面做到最多既野,就係每次既目的。而最終目標,當然就係……

「搵出夢之神。摩耳甫斯。」劉龍話。呢個時候我地係度開緊軍機大會。我地既同伴已經增多左了,等我係度做個人介啦。

華仔
夢世界—天刻汗。自由控制汗液(包括體液)流動,水系。順帶一提,夢入面華仔既性別會成日係女。

劉龍。
夢世界—萬J王。可以勃起任何人既巨龍,亦都可以令任何勃起既巨龍失去動力。不過實際戰鬥方面無乜大幫助...

陰陽座。
夢世界—陰陽座老師。專教BIO既中學老師,超能力係念力。

黃大仙。
夢世界—黃大仙。同現實世界毫無分別既外星人。會好似隕石咁跌落黎既出場方式,混係一堆觸手怪之中。

愛CK魔人。
夢世界—岩石人。

殭屍文傑。
夢世界—一般凡人猥褻男。

「哈哈..你屋企都幾得意架喎華少。 」愛CK魔人望下地下個西式棺材,又望下角落頭有勁多外星科技武器。佢當然無意識到,佢周圍無一個係人類,除左佢。

「估唔到你會請我過黎喎哈哈 。」僵屍文傑話。不過佢存在既功能係零,純粹想話佢知佢發夢果時會見到我地姐。

「好在我唔會發夢姐 。」玻璃佬話。

「收聲啦。」我撞一撞玻璃佬。因為佢唔應該出聲,你睇下,嚇到愛CK魔人面都青哂!佢以為玻璃佬只係一套cosplay衫。

「好喇」陰陽座話。「我地今次要做既野十分簡單。首先華仔同劉龍係學校,然後遇到我。到放學之後既黃昏時段,劉龍同華仔會遇到外星人暴雨。而大仙都會係呢個時候落到黎夢境。」

「果個時候我好似都係班房 。」魔人話。

「我地都係。」文傑話。

「咁你地跟到就跟埋黎。」我話。「離開夢境既方法係夢遺,所以我地要盡量避開呢個情況。夢入面千祈唔好行近任何女色呀,觸手呀之類既野。」

「盡量啦 。」文傑話。不過我剛才既說話完全無同佢講既意思,我無當過佢係自己人。

「跟住我地過左外星人暴雨,就會見到一道黑門,門後面會去到一個新地方,每次去到都唔同。所以我地集合埋一齊,先一齊行。」陰陽座話。「無問題的話,今晚見。」

「哈哈,幾刺激喎 。」魔人話。佢當發夢係玩多過認真。

「加油呀你地 。」我女朋友大波Alice話。「我整早餐等你地醒啦。」

「哼。無我份。 」玻璃佬話。
u no breakfast

Gogogo 好鍾意依type 故
好膠

玻璃佬冇得食野
留名
第79回 - 夢遺戰士II

數起上黎,呢一個夢已經發左十幾次。所有細節我都已經記到滾瓜爛熟。首先我一online就會去到巴士站,搭79xx號巴士返學。上車之係,係巴士度無人會講野。跟住去到一個向上既斜路站度落車。返到學校就見到訓導主任林林林,比佢嘈一餐。

「同學,你校服唔合..」林林林話。

我一手將套校裙掉比林林林,頭也不回!因為要極速完成任務,先可以令呢個夢境推進。

跟住上樓梯,係5樓會遇到3個低form既細路係度望住我呢個只著住bra同底底既姐姐淫笑。一路上到19樓先會到班房。班房門寫住19E,我入去果時入面會有一個駝背女同學係度睇緊書,佢個樣生得好似大陸妹的。

「早晨。」我同大陸妹講。「今日應該會好順利。」

之後我地坐底,大約一分鐘後劉龍就會入黎。

劉龍一入到黎就會擺底書包,然後羅本書出黎刨。我每次都要行埋去打佢兩把,等佢知道自己發緊夢。

我行埋去,左手舉起,一巴車落去。

劉龍接住左我隻手,笑笑口咁話:「我知喇,唔洗打。不如等我教你功夫啦?」

我右手一野拍佢後腦,拍到佢飛左去黑板度。「教功夫呀拿?

等同學仔都返哂黎9成之後,陰陽座就會入黎。哎?我又無視左文傑,不過唔緊要啦由佢發癲 ,無諗過要帶埋佢去搵夢之神。

夢之神,係現實中無形體既一種生物。所以要搵佢,只能入去佢既世界度搵佢。不過當然上網都係無攻略睇的,所有夢入面既行動都係我地主觀覺得會搵到佢。

「好,上堂!」陰陽座快步地入左黎。然後好快,就到愛CK魔人online,佢會係一個遲到既學生。

登登---

愛CK魔人真係最撚巴閉,次次都有西部音樂跟住

「私基同學,你遲到喎。」陰陽座話。「你點解又遲到?」

例牌地,陰陽座會狂鬧愛CK魔人。唔知點解,陰陽座同魔人兩個極度唔岩key

「不如上堂啦。」我舉手話。快手上埋個堂先至係主線任務
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞