【少甜】《吸血鬼係香港搵食真係好拎艱難》

1001 回覆
279 Like 8 Dislike
留名
好睇,push
終於live到 好睇呀

輕輕一隊

愛CK魔人
第66回 - 訓撚醒未呀?III

「郁唔到添..」我咬緊牙關。我同劉龍兩個人,突然之間完全郁唔到。因為有一種好強既力量由陰陽座身上發出黎!!「好強既念動力!!」

「呀!我都掙脫唔到 !!!」劉龍谷到紅都面哂!

「搞錯呀,變龍啦,龍形態法力高強d呀 !」我話。

「就係唔得啦...催我都無用 。」劉龍話。

「仲唔起立?」陰陽座係老師檯出面話。佢右手起一揮,我同劉龍兩個人都企直左!!

「呀屌!! 」我用力掙脫,結果我就由夢境中返到現實世界。

----------------------------------------------------------

「醒啦?」原來Alice攬住左我,想比我飲人奶咁既勢

「唉?劉龍同陰陽座呢 ?」我對眼都未打得開。

「劉龍走左啦,陰陽座話佢返工喎。」Alice微笑。「而我就會係度陪住你 。」

「係咩..咁不如比我訓多陣落你度。」我再次將個頭枕落Alice對大到擺到上檯既巨乳度

「啊~~」Alice面上露出一個「快點強姦我」既表情,淫叫左一起。

========================================

夢呢家野真係很撚戇鳩的,就算係清醒一兩分鐘,再訓返之後我就會再返入同一個夢境

「呀。」回到夢世界既我,又變返無校服著,只得Bra同底底既女吸血鬼。

「你叫乜春呀頭先?」劉龍話。「而家陰陽座望左過黎喇 !!」

「唔撚緊要!!我頭先返左現實一陣,我已經確定左而家只不過係發緊夢 陰陽座呢個人果然係奸狗,等我搞掂佢。」我咧嘴而笑,露出吸血鬼尖牙,雙瞳因為充滿血液已變成紅色。

但係我發現我無辦法咁做。

「喂,係咪要咬佢吸乾佢d血?係就變身啦。」今次到劉龍催我。

我慢慢另轉個頭望住劉龍:「.....我無左吸血鬼能力!! !」

劉龍話:「唔洗怕,我地stick together,一分開就麻煩架啦,會離唔開個夢境 。」

「陰老師早晨。」全部同學向陰陽座敬禮。我本來以為今堂係上生物堂啦..陰陽座教bio架嘛...點知原來竟然係...班主任堂 !!喂一集入面比咁多shock位我會頂唔順架喎! 我唔要陰陽座做我班主任呀佢會搞鳩我

唔係喎,又或者我可以反客為主搞鳩返佢喎!!

「咁好喇,而家調位。」陰陽座話。

我:

劉龍:

究竟發生左咩事
夢世界好多野唔make sense ,唔好用常理推斷
第67回 - 訓撚醒未呀?IV

「好喇,而家調位。 」陰陽座話。陰陽座無疑地係呢個夢世界既Boss,而唔知點解有boss就一定要打柒佢。基於呢個原因,我同劉龍就要拿拿聲ko佢。雖然我都唔知點解。

不過,佢竟然想用調位將我同劉龍唯一既connection切斷!!係夢入面唔靠近少少就傾唔到計架啦喎!

「愛德華同學,請調去文傑同學隔離。」陰陽座用佢右手羅住果支收音機天線話。

「哇搞錯我唔撚想同條淫仔坐 !!」我指住僵屍文傑,估唔到佢都係呢個夢入面出現。不過而家佢又唔似疆屍,只係一個猥褻佬。

「每個女同學都要最少同每個男同學坐一次。」陰陽座無嬲我爆粗,仲反而好似好客氣咁。「坐底先喇下。」

「可惡。」我啤住條淫仔文傑。「打鳩柒你呀 。」

「hey如果你比我射係你入面既話..我就請你食飯 。」文傑話。

屌,入到夢境都要比男人性騷擾呀!!救撚命呀!!

登登​登---------

一陣西部既音樂響起。有個人係班房門口行左入黎。坐左係窗邊既單邊位。呢個人十分高大,黑黑實實,個樣笑笑口咁。重點係佢坐左個主角專用既窗邊位!!

「私基同學,點解你要遲到?」陰陽座態度180度轉變,同對我又完全唔撚同,竟然破口大罵呢個高大既人,一路鬧鬧鬧,鬧左成十分鐘。不過我先唔理佢啦,我而家要做既野只係要等個夢發鬼完佢,或者搵d世藝搞下,做底陰陽座。

終於捱到小息,(雖然只係過左幾秒就唔知點解小息),唔知點解我走去呢個高大又自帶BGM既私基隔離同佢傾計。我見到佢係牆度寫左幾個大字:愛私基more

「即係同你講,要你愛我多D。 」私基話。呢一句我就知道,佢就係隔離team個殺手,愛CK魔人!!佢之前都講過同一樣野!!點解連愛CK魔人都會黎左呢個夢度架??

「喂!多啦A夢!」我用神仙b打大王既力度打左佢兩巴。「我係殺手華仔呀。」

本來我希望佢會認得我。點知佢突然大叫:「嗚呀!!​!」

屌,叫乜春呀。 洗唔洗叫咁大聲。

但係我發現,全班既男仔都好痛苦咁彎底身係度慘叫。

「嗚呀!!」

文傑
文丫

文傑

鄧佳華????
「每個女同學都要最少坐每個男同學一次。」陰陽座無嬲我爆粗,仲反而好似好客氣咁。「坐底先喇下。」

咁改會唔會好d?
「每個女同學都要最少坐每個男同學一次。」陰陽座無嬲我爆粗,仲反而好似好客氣咁。「坐底先喇下。」

咁改會唔會好d?

第68回 - 夢遺爭霸戰

整個夢世界既班房都充滿住中學雞既慘叫,但我完全無事,不受影響

「叫乜春呀。 我無野既?」

『你好彩,而家係女仔呀嘛。』旁白咁樣講​。

但就算係咁,我都想知佢地班男仔係度做乜鳩。

「華仔..我發現我有新能力...」劉龍慢慢咁行緊過黎。佢腳步浮浮,好似急尿咁款。

「咩新能力?」我問。

劉龍佢輕輕舉高右手。然後全班男同學再次慘叫!!

「你做咩黎呀? 」我問。

「你聽真d。」劉龍話。

「嗚啊...好爽啊!!」愛CK魔人把聲中途插入。然後伴隨後面其它男仔既叫聲:「嗚呀!!」「我企唔到起身!」「要射了!!!」

「咦~~~~!! 」女同學們尖叫。

我望住劉龍:

「我諗..我可以控制人既JJ!! 只要我咁樣...」劉龍放底手,班男仔開始靜返。

「然後我咁樣...!」劉龍舉高手,全班男仔又尖叫。

「得喇得我信喇我信喇... 」我苦笑。「不過睇黎你都係超能力既影響範圍喎。」

我指住劉龍扯左既巨龍,size不算大,比我細好多。劉龍即刻搵張登坐返底,等巨龍唔洗咁顯眼。

「你無左龍既能力,不過而家可以控制賓周..你係咪應該起返個綽號比自己? 」我話。「不如叫賓周龍?」

「I prefer....萬J王!(MagJto) 」劉龍睇黎對於自己既新能力十分興奮。

萬J王(MagJto)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞