【少甜】《吸血鬼係香港搵食真係好拎艱難》

1001 回覆
279 Like 8 Dislike
玩夜左,星期一補返

文呢文呢
留名
Live咗

皮已正
Live咗

皮已正

多謝多謝
第46回 - 少甜 III

「唔通你係...? 」ROSE好驚訝。

死火,唔通佢估到我係吸血鬼 ??

「你係咪...美少女戰士 ?」ROSE十分認真,完全唔似講笑。

呢一刻,我都唔知答咩好

美少女戰士,我十幾年前就已經睇啦,仲成套睇哂,仲記得果時我都未做吸血鬼好似。套野入面有幾個叫星光戰士既東西,變身前係男人,變身之後係女人,其實講真我都唔多明係乜撚野人設黎

「呀..」我猶疑左一陣。「你咁都估到既點解?咁撚聰明既??

我是真心的,因為真係好撚聰明既人先會得出我係美少女戰士既呢個結論

「真係架?咁你即係識變身啦? 」ROSE好興奮。「變比我睇呀!

「喂但..」我指一指我巨龍。ROSE而家仲捉住我巨龍。

「唔好意思 。」ROSE話。「你變女仔比我睇呀我鐘意睇你女仔個樣 。」

你鐘意姐,但我變左女人就無得扑野呀嘛 !!我而家扯撚哂準備入得Rose個臭西架啦嘛!本身諗住有你無你佢唔肯我都照老強左佢架,最多咪先姦後殺 吸血鬼成日都咁架啦。

「變都得,唔係唔得。不過你另轉面先啦。」我講完,Rose即刻「哦」一聲照做。

正常情況下,我要變女人其實容易既,但只限於外表。如果要好似上次咁要完完全全改變DNA,就一定要大仙既基因工程技術先得。不過好在,我一早知道有機會要變身,所以我已經叫佢將我既DNA資料全部BACKUP哂落黎,放係一張透明既晶片入面。我而家只需要讀取女人版本既DNA資料,我既身體就會自動變身。

至於點讀取呢...就係...你地有無食過以前有隻透明既薄何片??

「HENSHIN!」我大叫一聲,然後就變成左之前既女人形態。第二次做女人,已經無左一開始果種怕醜既感覺了

「嘩!! 」ROSE大叫。「你真係變到身!!好勁呀!!

ROSE攬住我然後狂渣我對F CUP巨乳。「好真呀!!

「.....真野黎架嘛。 」我話。

由於ROSE實在太嘈,於是我地兩個比鋪頭店員趕左出黎。
======================================================

老老實實,其實我就唔係幾爽既。本身巨龍都扯埋,準備好隨時插撚死ROSE,點知而家變左女人 。而家去左公園仔坐。

「食雪糕啦。」ROSE羅左杯雪糕比我。

「多撚謝喎 。」我接左佢杯雪糕。

「靚女唔可以講粗口架喎。」ROSE又突然變到好溫柔 真係好撚樣狂渣佢對靚pat。

「車,你迫我變身既。 」我話。

「咁不如我地繼續返頭先既話題啦。你係咪鐘意女人架?」ROSE望住我。

「咁梗係啦。」我一路食雪糕一路講。

ROSE好似望公仔咁望住我。「我終於見到第一個鐘意女人既女人喇。」

「咁你想點?」

ROSE唔知做咩錫左我一下,然後笑笑口。「想試下錫女仔囉。」

我杯雪糕跌左落地。

「其實我係lesbian 」Rose表白了。
聽日去返主線
主線唔係甜咩
主線唔係甜咩

主線唔係甜咩

喂~試下加甜
主線唔係甜咩

喂~試下加甜

咪加左少甜
正呀
Lesbian
Rose會唔會戴假野瘋狂玩弄佢?
Lesbian
Rose會唔會戴假野瘋狂玩弄佢?

文呢
第44回 - 連續屍體發現事件V

「其實我係lesbian 」Rose向我表白。

即係話就算Rose對我有好感都係對女性既我有好感,對男既我就完全免疫 唔撚怪得之前對我就兇神惡煞啦

「華女呀...不如你做我女朋友啦?」Rose面紅耳赤。

唉中伏!!Rose呢d咁muscular既女仔一定做攻果方!!如果我貪口爽應承左,到時先不論我用男定用女身,都係要被人吉!!無得吉人!!所以諗諗下真係唔對路。

「..我帶你去個地方啦。」我轉個話題。

========================================

「仲意為你帶我去玩,你帶我黎做咩姐 。」rose話。

「咁我平時收工係做呢d架喎。」我再次係屋頂望向肥佬。「玩少d啦,聽日有job做果陣你又發夢聽炒魷呀。」

「咁我靠你架嘛華姐 。」Rose攬住我隻手。

「喂縮開啦,核突婆。 」我話。費事佢真係咁想我做佢條女呀。

「我靚女黎架!」Rose話。「你先核突婆!平時化到個妝咁白!又咁大個黑眼圈!」

我都無化妝,本身就咁白

「你再嘈我就咬死你。 」我望到個肥佬買完豬肉,竟然行向一條平時佢好少行既路。

「痴線 。」Rose笑住話。

「大仙,玻璃佬,睇實個靚女先。」我向後面話。

「下?後面有人? 」rose好驚奇,不過佢無黎得切聽到回覆,就訓著左。

玻璃佬渣左兩下rose對波:「又真係幾靚女喎。」

「我可唔可以吸佢血?」大仙問。大仙都需要吸血的,因為佢係水蛭d fd。不過佢同吸血鬼唔同,我地要用牙咬穿血管同皮膚,然後吸佢地噴出黎果d血。但水蛭好溫和,佢地會將個嘴鑽入去血管度吸,同時避開哂感覺神經。所以好多時受害人比水蛭吸左血自己都唔知。

「吸囉。不過唔好殺佢。」我話。「同埋你d迷暈煙可以停架喇玻璃佬。」

玻璃佬既身體係天使用地球以外既金屬製造,同時都係好洗好用既多功能機械人。

好喇唔講廢話,我而家要去跟蹤個肥佬喇!!佢今日行去後巷,睇黎有動靜喇。 我匿撚埋先。

「今日有無咩食物?」後巷黑暗處有人聲。

「我話過唔會再有。」肥佬斬釘截鐵。

「咁你今日過黎做咩?」

「我認真話你聽,我唔會再幫你。」

其它人可能好奇怪,點解肥佬會自然自語。但我好清楚,係入面果個唔係透過聲帶震動發出聲音,而係心靈傳播。係一個指定範圍內都會聽到呢把直接傳入腦既聲。人類會叫呢樣野做「鬼叫」。而我當然可以聽到呢種頻率既聲啦。而其中一種識得運用呢招既生物係...希望我估錯啦。

「咁你就要成為食物!」入面把聲咆哮。
第47回先岩 打錯
巴打們我想重post舊故去lihkg講故台大家點睇
無所謂
不過會唔會改
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞